Image and video hosting by TinyPic

DATO: 25.07.2013 / KLOKKESLETT: 00:10

0 kommentar(er)
DATO: 19.07.2013 / KLOKKESLETT: 22:45

0 kommentar(er)

Hei dere! Nå, som overskriften forteller skal jeg starte å blogge igjen, for kanskje 150 000 ende gang.. Forrige innlegg forteller faktisk at jeg skulle blogge nesten hele sommerferien, men etter som det er så stygt vær, føler jeg ikke noe for å ta bilder, og heller ikke å blogge.. Jaujau. Nå har netopp Åsa, Jonas, Peder og søstra mi kommet hit. Og alle skal ligge over her, så da blir det fult hus. Btw så skal jeg, Nora, Åsa og Victoria til Namsos på en liten jentetur eller shoppingtur eller hva faen? 
Håper alle har hatt en fin dag, så snakkes vi senere. Har forressten laget en ''everyday night routine'' video som snart kommer,  men til da seees vi! Hejdåå

DATO: 01.05.2013 / KLOKKESLETT: 17:55

0 kommentar(er)

Heisann! Som overskriften forteller, er sommeren på vei, og da er det også bloggtid. Har så mye mer blogglyst på sommern, så da starter man igjen da :-) Det er ca. 5 måneder siden jeg blogget sist, og det er for lenge. Nå skal jeg blogge for fult osv. Tror jeg :D :D Som sagt har jeg en instagram: @katrinevaloe der er jeg sinnsykt mye mer aktiv enn her! Sjekk den ut, ellerno. Jeg håper noen setter pris på at jeg blogger, for egentlig så er det noe møkk!! Neida. Drarpå napoli nå! Hvorfor skriver du så rart? - Eehm, kanskje fordi jeg er kul.. Daah!
DATO: 03.01.2013 / KLOKKESLETT: 21:45

1 kommentar(er)

Heihallo! På nyttårsaften tok jeg noen bilder av rakettene og alt det der, så jeg tenkte bare å vise dere bildene... Det var overraskende nok alt jeg hadde å si så, enjoy haha!
Aner ikke helt hvorfor jeg lasta opp det siste bildet der, men ja jeg ser faktisk sånn ut på nyttårsaften. Jeg mener, hallo.. Det er jo ingen som ser meg, haha!
Btw, så vet jeg at det ble dårlige bilder, men håper det går bra.  
DATO: 27.12.2012 / KLOKKESLETT: 21:55

2 kommentar(er)

Heisann! Da har jeg og Nora netopp vært ute og tatt bilder. Pussig nok, men ja... Tok noen snøbilder, osv. Holdt på å fryse i hjel.. Er seriøst dritkaldt ute for tida. Men hva gjør man ikke for bloggen, hehe.
Btw har Nora fått seg Iphone. Min kommer vel snart i posten ellerno. Kommer dessverre i januar da, men sånn går det når man ikke bestiller det før dagen før jul. Jaja. Uansett, jeg vil bare si tusen takk til alle som faktisk leser blogge min, eller bare tar seg en tur innom. 


DATO: 23.12.2012 / KLOKKESLETT: 17:20

0 kommentar(er)

Heisannhoppsann! God Jul, alle sammen! Har netopp spilt inn juladagboka for i dag til dere. Håper bare at pcen ikke klikker. Uansett.. Nå har vi pynta til jul og nå sitter jeg og hører på julemusikk. Julestemningen er helt på topp. Gleder meg kjempemye til i morgen! Og foressten så skal jeg lage video til sminke, hår og julegavene jeg får i morgen. Men hittil så vil jeg ønske dere alle en hjertelig god jul (igjen) 
God Jul DATO: 30.11.2012 / KLOKKESLETT: 23:00

1 kommentar(er)

Heisann! Som overskriften forteller, tenkte jeg å lage et innlegg der jeg viser ønskelista mi, for året. Er en liiten stund siden jeg blogget, så hvorfor ikke.


Essie neglelakker // macbook // iphone? // tilbehør // nagleklær? // YSL leppestift // runwayshortser // den nye Nicki Minaj parfymen // slags vinrød kjole? // converse vintersko // viva la juicy // nye ipod touch // lulu's toalettbager? // mac leppestifter // slags hårspray // den nye ''alice in wonderland'' eske med økologiske EOS'er? //iphone 5 (hvit helst) // ghd rettetang // tangle teezer 

 

Ps: dette innlegget skulle ha blitt publisert for minst 2 uker siden, så det er ingen herming. Har bare ikke gidda å blogget. :-)

  
DATO: 18.11.2012 / KLOKKESLETT: 22:34

0 kommentar(er)

Heisannhoppsann! Akkurat nå sitter jeg å ser på ''Farmen''. Uten daffeklær faktisk.. :o Skikkelig rart å sitte på en søndag uten daffeklær. Bare helt rart, hehe. Men nå kan jeg rett og slett ikke skrive mer, for nå blir det tvekamp på Farmen. Yeey. Så vi snakkes senere 


Stygg sminkefri ;-(
DATO: 17.11.2012 / KLOKKESLETT: 01:10

0 kommentar(er)

Hei dere! Ja som overskriften forteller, har jeg fått meg ny bakgrunn på pcen min. Jeg bare elsker den, for jeg har nettopp laget den :D Jeg har liksom blitt litt inspirert til å lage bakgrunn til julen. Tenkte jeg kunne lage ny bakgrunn til hver årstid, minst en gang da. Men ja isåfall, her er denUansett. På onsdag skal jeg og Åsa dra til Namsos. Jeg skal til tannlegen å hun skal være med. Da gjelder det vel bare å få til å dra hjem med båten tidsnok.
Men det blir vel koselig uansett. Håper dere likte innlegget, og kollasjen for den slags skyld, hadee  
DATO: 15.08.2012 / KLOKKESLETT: 22:43

0 kommentar(er)

Hei dere! Ja  dag har jeg egentlig ikke gjort så mye, men tatt litt bilder og videoer, men det gidder jeg ikke å prate om.. Jeg tenkte jo at jeg kunne skrive et innlegg, for å være litt ''sosial''... Til bloggen eller hva det nå enn er jeg skal kalle det :-) Uansett.. Her er bildene


Håper dere likte bildene:-)
DATO: 05.07.2012 / KLOKKESLETT: 18:23

0 kommentar(er)

Neimen, hallo der borte, hvor du nå enn er! Kødda..
Overskriften forteller dere jo litt hva som skjer, men nå har det seg sånn at jeg er sammen med Caroline: 3 - menningen min? Også er det jo så dumt at jeg ikke har no å skrive om... Eller, har jo det, men det er så kjeedelig! Holder på å dø på meg. Jaja, skal nok få tvinga noe ut av meg. I dag så var vi nemlig å bada. (desverre ingen bilder derfra) Å det gikk jo kjempefort, så etter det dro vi på en såkalt tur. Eller som Caroline ville kalt det ''Fotosafari'' ? Uansett. Her er noen bilder, haha! 

 
Håper dere likte bildene! Snakkes.

 
DATO: 16.03.2012 / KLOKKESLETT: 22:31

3 kommentar(er)

Hei ♥ Da tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen bilder fra bursdagen. Synd det ble litt lite bilder, men det er jo bedre enn ingenting, så.
Flinke Nora.. Skjært opp sitt første stykke heaheh!

''Ho tokk d øverste støkke!''

Sorry for at det ble litt lite bilder, men jeg slettet nesten alle.. De var så stygge skjønner dere. 

Snakkes senere 

DATO: 23.02.2012 / KLOKKESLETT: 19:54

0 kommentar(er)

Hallo ♥ På denne bloggen er det en konkurranse, der man kan vinne en forundringspakke! Hvem takker vel nei til det. 

I dag har vi vært på butikken (sjøsiden). Der kjøpte jeg en genser å en pakke med tomme bokser hvor man kan ha shampoo, balsam, kremer osv. i! Bilder kommer senere, altså etter ferien. Kjøpte også nye fisker til søster'n min:
Ti slike fisker, kalt: Tetra. Synd at en ble spist opp at, ''thekillerfish'', haha!


Skummel, men vi kjøpte også denne:


Å denne:


Litt dårlig bilde der, men, men!


Hehe, fint akvarium?


De har også to gullfisker, men de gidder jeg ikke ta bilde av :)Noen av dere som har fisker? 


 

 
DATO: 21.02.2012 / KLOKKESLETT: 21:40

2 kommentar(er)

Hallo! ♥ Ja, dere ser vel overskriften, som egentlig ikke forklarer noe, men, men.. Uansett. Jeg har på meg lua inne, som jeg ikke aner hvorfor? Haha. Jeg skulle egentlig ta bilde av den å da, men da har jo jeg ett sånt drittkamera som trenger nye batterier. Så jeg tenkte kunne skrive ferdig dette innlegget etter at jeg har vært hos ''grandma'' & co, haha. Nei, jeg mener selvfølgelig bestemor & bestefar. De bruker somregel å ha batterier, såå. Da ses vi etter det, med noen bilder. Tar bare på hvilemodus en liten stund...

 

 Der var jeg tilbake.. Det gikk litt tid, men sånn går det, når man ikke vil at andre skal kjeede seg når man skal lese  et blogginnlegg. Her kommer bildeneOppklipte bukser er beest, haha ♥

Litt ''randome'' bilder, hehe! 
Så, i morgen skal vi til Mosjøen. Noe som jeg har sagt før, men en liten repitisjon så husker dere vel kanskje at jeg ikke kan blogge da, men.. Joda! Selvfølgelig kan jeg jo blogge. 

Likte du bildene?
 

 

 

 

Design av

hits