Image and video hosting by TinyPic

DATO: 07.12.2012 / KLOKKESLETT: 21:58

0 kommentar(er)

Hei! Dette blir ett kjapt innlegg. Jeg skulle bare nevne at jeg ikke klarer å lagre videoene, før pcen klikker! Blir så sykt forbanna. Synd.. å nå får jeg ikke til å legge ut videoene dessverre :-(DATO: 20.11.2012 / KLOKKESLETT: 21:39

0 kommentar(er)

Heihei! Gårsdagen var vel gøy den å. Tv2 kom til skolen vår for å på en måte vise frem Rørvik da. ??  Jeg hadde også Nora på besøk, da vi kjøpte inn noe godt, å så på film. Lette i gjennom tusen filmer, før vi faktisk dro på disney channel, å så cheetah girls. Heheah. Men vi koste oss med brus, yoghurt, tyggis og tortilla's. Nam. Etter at filmen var ferdig gikk vi ut, i altfor store refleksvester, lue. Og jeg med krykker, så vi var krykkepolitiet. Hehe, neida. Men dere skjønner at vi kjeda oss, så det var liksom det morsomste som vi gjorde...


Digg. 
DATO: 13.11.2012 / KLOKKESLETT: 22:25

0 kommentar(er)

Heihei! Overskriften?? Har ikke bedre forklaring selv. Eeh! Uansett. I dag har vært en helt ufyselig dag. Ja i hvertfall på skolen. Ikke så bokstavelig da, men vi hadde samfunnsfag, fysak. Buhuu! Matte og norsk. Æsj, for en dag. Du skjønner, det har vært supert. I matte og norsk øvde vi på sketsj?? og i samfunnsfag var det bare samfynnsfag.. og i fysaken fikk vi være spreke, på en kjedelig måte. For vi gikk den såkalte ''runden''. Noe som er ''kjempedigg'' hehe. Jeg bare hater fysak timene våre i det siste! Jaja. I morgen er det jo serriøst en super dag: først har vi engelsk.. så har vi norsk, der vi skal lese i bøker. (stillelesing).Og selvfølgelig har jeg en av verdens beste bøker!  ''Marlena Evensen'' bøkene. Hva hun nå enn heter. Så det blir koselig. 
Og helt til slutt har vi ''palsbellønning''. Dere aner kanskje ikke hva det er, men i såfall skal vi få de tre siste timene til bare koos ♥ Der jeg og Åsa skal vise fram en sketsj! DRITMORSOMT VETTU! 
Natt outfit:
Sorry for verdens kleineste og dårligste innlegg ever? Men skal redigere en video nå, som enten kommer i morgen eller i dag, spørs på hvor mye tid det tar.. Hadee 
DATO: 10.11.2012 / KLOKKESLETT: 23:25

0 kommentar(er)

Heisann! Fro noen timer siden var det lørdagskos med taco. Å jeg er jo så flink at Jeg, for meg selv lagde den! Yeey. Filmet det faktisk, men det blir ikke noe å legge ut. Nora satt sammen med meg, men hun bare holdt på med pcen. Love life for her. Anyways. Tok noen bilder

Hva har din dag gått ut på?
DATO: 04.11.2012 / KLOKKESLETT: 12:01

0 kommentar(er)

Heisannhoppsann! Ja, som overskriften forteller så vil jeg lage et innlegge der jeg viser at jeg liksom savner sommeren. Jeg mener... Hallo?? Hvem gjør ikke det,da jeg kunne bli brun, da jeg var i Marokko osv
Jaja det må jo gå fremover. Her er bildene:
Og til slutt tiden med verdens beste 3-menning?? Skrives det med to m-er??


Nå skal jeg snart dra til hallen å spille handballkamp, mor innerøya? Hade hade.

- Hva skal du gjøre i dag?

DATO: 28.10.2012 / KLOKKESLETT: 02:22

1 kommentar(er)

Heihei! Ja overskriften forteller mye.. Ihvertfall så er det evigheter siden jeg har blogga. Det er fordi jeg har noe kamera for tiden. Jeg mistet jo det jeg kunne bruke mye i Barcelona, så det så. Nå har mamma og pappa fått speilrefleks å det får jeg ikke låne hele tiden, så det blir veldig lite blogging. Jeg bare vil ikke blogge uten bilder, det går bare ikke ann for meg å lese.. Uansett, nå må jeg bare ta fra arkivet. 
Btw så har jeg instagram der jeg legger ut bilder, om noen er intressert: @katrinevaloe

Jeg håper dere har hatt en fin dag, og helg for den  slags skyld :D
Sov godt søtinger  
Noen som kan lage et design med denne headeren? Ikke at dere må, heheah. 

 
DATO: 19.08.2012 / KLOKKESLETT: 22:22

0 kommentar(er)

Hei! Nå tenkte jeg faktisk å vise dere litt av mine skolesaker. Jeg har kun tenkt å vise dere litt av det jeg skal ha i sekken. Jeg må kjappe meg med innlegget for jeg er suulten. I såfall.. det første er pennalet:


Helt basic, slags brun farge.


Et slags pennalsett? Jeg fikk i GIRL:IT Med teip, blyantspisser, stiftemaskin og stifter og binders!


Et bokbind jeg også fikk i GIRL:IT. De andre bokbindene mine er oppe, men det er bare sånn 1 kroners bind fra nille..

En bok som Jeg kjøpte på nille en gang i tiden. Vet ikke helt om jeg kommer til å bruke den, men det er så. Det kommer en video etterpå der jeg viser 5 favoritter på rommet, men den må lastes opp først :-)
DATO: 14.08.2012 / KLOKKESLETT: 23:09

0 kommentar(er)

Hei! Ja nå tenkte jeg å si at blogglysten kom liksom sånn halvveis tilbake, så jeg skal prøve å blogge litt fremover. Ja, i hvertfall til skolestart.. I såfall. I går kom jeg hjem fra Hadeland?? Eller Søndre Land eller hva i alle dager det het.. Uansett der kjøpte jeg to-tre ting som jeg også skal vise i videoen som kommer enten i morgen eller i dag? Veit ikke helt. Jeg viser også i videoen av litt andre innkjøp fra denne måneden, så den håper jeg dere liker
Nå skal jeg laste den inn på youtube for litt bedre kvalitet, så da snakkes vi senere, å ha en fiin kveld videre.. Hade! 
DATO: 13.07.2012 / KLOKKESLETT: 12:56

0 kommentar(er)

Heihei. Tenkte jo selvfølgelig å lage ett nytt innlegg. Egentlig så har jeg ingenting å gjøre, men jeg sitter her med to av 3-menningene mine?? Og fortsatt har jvi ingenting å gjøre. Haaha, dette innlegget blir sykt flaut.  Nei... Foreløbig innlegg?? 
DATO: 23.06.2012 / KLOKKESLETT: 01:10

1 kommentar(er)

Ja! Hallo alle søtinger. Som overskriften sier, jeg skal til Værnes i morgen. Gleed! Jeg skal jo selvfølgelig ikke dra til Værnes på ferie liksom. Jeg skal nemlig til Marokko, og Barcelona! Først skal vi kjøre herfra på ettermiddagen til Værnes. (skrevet Værnes allerede 3 ganger(4))? Så skal vi ligge over på hotell der. Deretter skal vi ta flyet fra Værnes klokken 8? til London. Der skal vi være i noen timer.. Så skal vi ta fly derfra til Marokko. Når vi har vært der i 7 dager, i think. Skal vi ta fly til Barcelona og overnatte der i to dager.
Sorry om dette ikke intresserer dere, men har ikke akkurat noe annet å skrive om, så det var vel like greit.


God natt  
DATO: 19.06.2012 / KLOKKESLETT: 13:31

0 kommentar(er)

Jaa.. Nå er det endelii sommerferie! Ja, i hvertfall hos oss. Sykt deilig å ha den følelsen av at du ikke trenger å gå på skolen. Å i hvertfall det at jeg skal på ferie snart! Yeey. 
Og sorry for at jeg ikke blogger regelmessig, men jeg gidder liksom ikke. Jaja, uansett her er videoen: 

Hehe :) Koos dere i ferien da 
DATO: 12.05.2012 / KLOKKESLETT: 10:48

0 kommentar(er)

Hei dere! Nå er det jo en evighet siden jeg har blogget. Sist var jo April eller no. Å  jeg har enda ikke fått så mange kommentarer på hvilken videoblogg jeg skal ha. Så enten må jeg bare finne ut en eller så kan jeg si at jeg skal vente så, så lenge. Det er opp til dere :-) 
Foressten så har jeg ikke så mye å si, så jeg kan jo egentlig bare lage en what's in my makeupbag-video. 
DATO: 07.04.2012 / KLOKKESLETT: 21:54

0 kommentar(er)

Hei! Ja som overskrifta forteller: i dag datt jeg på rævva. Au! Dumt det da, men jeg skulle selvfølgelig holde på med en treningsball. Mens jeg og Julie laga film. Vi kjeda oss litt. Uansett så har jeg ikke kunnet gått på rompa tenkte jeg å si, men jeg har ikke kunnet gått! Haha... Kødda!
Dårlig humor igejn eller? Ja, spør du meg så... ... Hehe, hehe, heheh. Har jo ingen verdens ting å skrive om. Har ikke gjort så mye i dag, bortsett fra å kledd meg som en annen random treningsnarkoman. Kødder ikke! Så nå sitter vi å gomler i oss potetgull.. Goodt.
Egentlig ikke, fordi Julie har nesten spist opp alt! Haha

Snakkes 
DATO: 30.03.2012 / KLOKKESLETT: 22:53

1 kommentar(er)

Heiåhå ♥ 
Sorry for dårlig blogging etter tidenes verste innlegg! Dere skjønner at nå som det er påske blir det kanskje litt kjedeligere å blogge.. I morgen skal jeg til hytta, men der har vi ikke nett. Så det blir vel å sitte å game sims da.. Eller? Noen ideer på hva jeg kan finne på. 
 
Jaja.     Trøtteste jenta nå jeg da. Våknet tidlig. Håper jeg kan slippe å kjede meg rævva når vi kommer dit. (like mye jeg gjør hær akkurat nå). Tror serr jeg må legge meg nå. Klarer så vidt å holde øynene oppe, så dette ble ett dårlig innlegg nr. 2 liksom! 
Ser dere hvor dårlig humor jeg har nå? Jeg syns jeg var morsom fordi jeg skrev nr. 2 heheah  ♥ Men det skal jeg ikke klage på, syns det er litt nuskete når noen er trøtt , å har veldig dårlig humor akkurat da..
Bilde fra arkivet i dag å.. Gidder ikke ta  bilder nå!I dag dro foressten verdens bestee Åsa til Vega! - Miss you already? 
♥  ♥ 

 
DATO: 18.02.2012 / KLOKKESLETT: 22:31

4 kommentar(er)

Hallo :(

Om ikke dere som ser dette har hørt det, får dere i hvertfall vite det nå:
Kirken vår brenner! Ikke bra... Utbrøt i gråt når jeg først hørte det!


Trist, ikke sant?
DATO: 03.02.2012 / KLOKKESLETT: 12:16

2 kommentar(er)

 Helluen ♥

Ja, jeg er syk.. Kjedelig, men alltids godt med pepperkakeer! Og Starbucks, haha, neida. Jeg fyllte på min tomme boks med hjemmelaga farris. Syns det er veldig synd at jeg er syk, fordi.. På mandagen har jeg bursdag, men jeg SKAL bli frisk til å komme på skolen til da! 

Gidder desverre ikke å blogge mer nå ♥
DATO: 01.02.2012 / KLOKKESLETT: 15:26

0 kommentar(er)

video:capture20120131
Random video..
DATO: 01.02.2012 / KLOKKESLETT: 15:22

0 kommentar(er)

Hei ♥ Jeg vil bare si tusen, tusen , tusen takk til alle dere lesere. For nå ligger jeg faktisk på 1 plass. Det er lenge siden sist, men det er jo bare koselig ♥ ♥ ♥ Kjempeglad i dag. Det er jo februar, ikke lenge til samedagen... Hehe, ikke lenge til noe annet også. Gleder meg. Sorry for at jeg ikke la ut den randome videoen i går, men isåfall så kommer den i neste innlegg, haha
DATO: 31.01.2012 / KLOKKESLETT: 21:46

1 kommentar(er)

Heisann ♥ Spiser baguett, ting?? Aner ikke hva det kalles, jo det kalles rundstykker.. Haha. Er steiket eller hva det nå enne kalles i stekeovnen. Kjempegoodt! Sitter foran TV - en å bare chiller. Har veldig lyst til å legge meg tidlig i dag, men jeg bare klarer det ikke. Det jeg kaller veldig tidlig er 9, såå.. Uansett så er jeg en syvsover, så det er litt vanskelig å få meg opp av senga  på morgenen. Men nå må jeg fortsette å kose meg med rundstykket mitt, såå.. 
DATO: 31.01.2012 / KLOKKESLETT: 13:20

0 kommentar(er)

Hallo ♥ Nå sitter jeg å Haldis å ser på verdens beste cd- konsert, haha! Nemlig Juatin Bieber never say never.. U smile, i smile! Tenkte å lage sånn smørbrød greier, men vi hadde ikke ost, når jeg virkelig trengte det. Typisk.. Vet dere hva? Har tenkt å lagt ut en Nuub video. Filmet webben. Fikk veldig lyst, selv om det blir dårlig grafikk.. Men nå må jeg lage et innlegg til etterpå, såå.. ♥
DATO: 30.01.2012 / KLOKKESLETT: 20:41

2 kommentar(er)

Hei ♥ Verdens beste overskrift, ikke sant.. Men den sier vel alt jeg ''gjør''. Eller, ikke gjør da, men dere skjønner. Jeg drikker Cola! Å hører på dritbra sanger. Avicii - Levels ♥
Så må jeg minne dere på en siste gang (eller?..) om at det er spørsmålsrunde.. Vil ha litt fler spørsmål skjønner dere. Håper dere kan gjøre den tjenesten for meg. Hihi. Dette blir ikke noe langt innlegg, for da blir det sikkert ikke noe av dette heller, haha. Litt glemsk. 
DATO: 28.01.2012 / KLOKKESLETT: 18:54

0 kommentar(er)

Hallo ♥ Nå har jeg netopp vært til Kristin.. Kjempekoos! Jeg lå over til henne. Nå er vi hjemme hos meg. Har netopp kjøpt oss lørdagsgodt, hihi. Nå skal hun ligge over til meg. Koos ♥ ♥ ♥ Hihi. Men nå skal vi se film eller'no, har ikke planlagt noe. Å vet dere hva?? Jeg  har smørt inn leppene mine med lypsyl å sånt. Vi laget lypsyl til kristin.. Kan lage innlegg om dem senere! 
DATO: 27.01.2012 / KLOKKESLETT: 16:01

0 kommentar(er)

Hei ♥ Nå sitter jeg å Nora å chiller, samtidlig som vi ser på Phineas og Ferb, haha.. Veldig fritids ja, men noen ganger er det verdt det. Har serriøst ingenting å skrive om. Så dette blir et kjedelig innlegg. Uansett. Nå er det bare 10 dager til bursdagen min. Eelsk! Hihi. Men jeg minner Fortsatt på dere at jeg har spørsmålsrunde, såå.. Fordi jeg skal ha den i slutten av neste uke, altså på søndag, tror jeg da. Ingen bilder i dag heller..
DATO: 26.01.2012 / KLOKKESLETT: 15:06

3 kommentar(er)

Hallo... Søtinger ♥

Kanskje noen av dere skjønner overskrifte min.. Isåfall for dere som ikke gjorde det: 

Uansett.. Jeg håper dere husker spørsmålsrunden min. Så send inn spørsmål! Håper dere ikte innlegget, selv om det var kort, men, men. Skal legge ut ''day 7'' tror jeg, haha!
DATO: 25.01.2012 / KLOKKESLETT: 21:21

9 kommentar(er)

Hei, igjen!

Jeg skal ha spørsmålsrunde, faktisk. Håper dere alle kan legge inn eller stille noen spørsmål. Værsegod.. Spør om hva dere vil, bare det ikke er for personlig. Det skjønner vel dere å, hihi. Tror jeg skal svare på spørsmålene deres i slutten eller på søndag i neste uke! 


Søtt ♥ Aner ikke hvorfor, men.
DATO: 25.01.2012 / KLOKKESLETT: 19:00

1 kommentar(er)

Hallo!

Da er jeg med i Blogg VS. Blogg. Hihi. Innlegg om det blir det også! 

L0vinn.blogg.no
DATO: 25.01.2012 / KLOKKESLETT: 16:11

3 kommentar(er)

Hei!

Da tenkte jeg og lage et innlegg til jeg vet dere.. Elsker det bare. Så, over til poenget. Overskriften sier vel alt, så følg med her:

1. Rens

Rens legger grunnlaget for vakker hud, og er noe av det viktigste du kan gjøre for huden din. Bruk milde renseprodukter, gjerne i kremvariant, tilpasset din hud. I kulda er huden ofte ekstra sensibel, og det kan være lurt å benytte produkter beregnet for sensitiv hud i vintermånedene. Rens daglig, både morgen og kveld, på dampet hud.

Bruk ansiktsvann eller tonic etter rens for å fjerne siste rest av makeup og smuss. Ta litt tonic på en bomullsdott og dra forsiktig rundt i ansiktet.

2. Eksfolier

Dersom huden din føles tørr og gusten, skyldes dette sannsynligvis døde hudceller på hudoverflaten. Ukentlig eksfoliering fjerner de døde hudcellene, og frisker opp huden slik at produktene du bruker til daglig kan trenge godt inn i huden og virke slik de skal. Hva slags eksfoliering du bør velge, kommer an på hudtypen. Har du sensitiv hud, bør du velge en mild enzympeeling eller en peelingmaske der du slipper å skrubbe huden.

3. Fukt

Avslutt alltid med en god dagkrem tilpasset din hudtype. En god dagkrem bedrer hudens beskyttelse mot miljøskader, og motvirket fuktighetstap i huden. Dagkremen bør være rik på antioksidanter, og ha solfaktor 15-20. Nattkremen bør være enda rikere på fuktighet enn dagkremen for å gi huden nok næring.

Bruk en spesialtilpasset krem på den sensitive huden rundt øynene. En god øyekrem beskytter og pleier huden rundt øynene, samtidig som den fukter og demper synligheten av fine linjer i huden.

4. Serum, serum

Ønsker du ekstra glød i huden, kan du bruke et serum. Velg et serum tilpasset din hudtype. Et godt tips er å kjøpe ansiktskrem, øyekrem og serum i samme serie, for å få maks ut av effekten av produktene. Serum skal påføres før fuktighetskremen. Det finnes både dagserum, og serum som er beregnet for å virke over natten.

5. Beskytt

Det er ingen hemmelighet at huden trenger ekstra pleie og beskyttelse i vintermånedene. Det strides imidlertid om det er nødvendig å bruke kuldekrem når minusgradene herjer. Dersom du bruker kuldekrem, bør du kjøpe en krem som har lavt innhold av vann, slik at den ikke fryser på huden.

Det er viktig å beskytte huden mot sola. Kjøp derfor alltid dagkrem med solfaktor, og pass på at den beskytter mot UVA og UVB-stråler. Om sommeren bør du bruke dagkrem med solfaktor, i tillegg og ikke i stedet for vanlig solkrem

6. Baseprodukter

Vil du jukse deg til litt sommerglød i huden, kan du bruke en glødgivende base før du legger makeup. Det finnes mange typer baser, både med og uten farge og lysreflekterende pigmenter. Et annet triks for glødende hud, er å blande en liten dråpe ansiktsolje i foundationen eller dagkremen.

7. Riktig underlag

Det er en utfordring å finne riktig foundation. Et godt tips er å prøve ut ulike fargesjatteringer på kjevepartiet. Den fargen som smelter inn i huden og matcher din hudfarge, er din farge. Foundation skal alltid legges på renset og gjennomfuktet hud. Styr unna mattende foundation, som får huden til å virke gusten og livløs. Bruk en lett foundation, og husk at du bør bruke en rikere foundation på vinteren enn du gjør på sommeren.

Et godt alternativ til foundation er en farget dagrem. Velg en dagkrem med SPF som beskytter huden. Et annet tips er å bruke mineralfoundation, som gir glød uten å tynge huden. Mineralfoundation er perfekt for uren hud, og passer for dem som ønsker produkter med naturlige ingredienser .

8. Friske kinn

Skap illusjonen av naturlig glød med litt farge i kinnene. Velg en frisk blush som ligger så tett opptil din naturlige, rødmende farge som mulig. Påfør blushen på eplekinnene for kontor og glød i ansiktet.

9. Myke lepper

Leppene er ekstra utsatt i vinterkulda, og det gjelder å beskytte leppene i det kalde været. Bruk en god leppepomade som inneholder naturlige ingredienser. Styr unna leppepomader som inneholder vann, mineralolje og lanolin, da disse stoffene vil virke uttørrende på leppene. Beskytt leppene fra sola, og velg leppeprodukter med solfaktor.

10. Du er hva du spiser

Huden din avslører hva du putter i munnen. Et godt og variert kosthold er nemlig en forutsetning for glødende hud. Velg ren og ubehandlet mat, grønnsaker, bær og omega 3,6 og 9, som vil være med på å rense huden for avfallsstoffer. Vær varsom med kaffe og te, og sørg for å drikke nok vann slik at huden ikke blir dehydrert.


For dere som lurer på om jeg har skrevet alt dette selv, så Nei! Fant alt dette på:

Tv2.no

Kjempenyttige tips og alt på en side. Hihi
DATO: 25.01.2012 / KLOKKESLETT: 16:01

1 kommentar(er)

Day 6: Et bilde av deg da du var liten..
Det øverste tro jeg var min første jul.. Og det andre var på 2 år's dagen min! 
''Den stoore kaka greier ikke jeg på'' Haha 
DATO: 25.01.2012 / KLOKKESLETT: 15:15

0 kommentar(er)

Heisann!

Nå skal jeg starte på igjen?? Eller, ikke starte på igjen nei, men i såfall .. Gjøre ferdig ''20 days!'' Jeg hopper over ''day 4'' Fordi da må jeg ta bilde og litt sånn, såå.. Men her har dere  day 5:
Bakgrunnsbilde på Pcen:

Lagde det selv! Fikk masse inspirasjon fra Erica sin blogg (l0ve.blogg.no)

Håper dere likte bilde ♥ Nå skal jeg lage header, hihi!

 
DATO: 23.01.2012 / KLOKKESLETT: 22:11

0 kommentar(er)

Hallo!

Fant akkurat ut at jeg egentlig blogger.. ''Ganske'' lite for tiden. Derfor tenkte jeg å gjøre ferdig '' 20 day'sen'' min1 Hihi. Uansett må jeg gjøre lekser nå, så dette blir et kort innlegg. Skulle egentlig bare ''si ifra''. Så..!


Hihi, litt gammelt bilde.

 
DATO: 22.01.2012 / KLOKKESLETT: 11:31

0 kommentar(er)

Heisann!

Tenkte jeg kunne skrive litt om min kjedelige hverdag.. Neida! Håper den hvertfall ikke er for kjedelig for dere :-)
Skjønner ikke helt hvordan jeg får i meg nok søvn, som Nora ler sånn! Haha. Jeg er ikke noe ''likere'' jeg da. Har alltid lyst til å få til å skrive lange, ikke gørrkjedelige innlegg. 
Får det desverre ikke til. Har aldri nok inspirasjon til det..  Fælt nok er det jo for meg, som må sitte her å streve for en liten logg som dette!! 

 

Kødda! Ville bare være litt dramatisk, skjønner dere. Det er veldig gøy.. Jeg må få til å skrive sånne lange innlegg, men da må jeg jo ha noe å skrive om. Hallo! Så jeg har et spørsmål til dere. Som jeg skal skrive nederst i innlegget. Som jeg håper dere kan svare på i kommentarfeltet nedenfor.. Slenger bare med noen gamle bilder, eller gamle å gamle:
Så måtte jeg jo selvfølgelig ta med den gamle headeren min c': eller?

Q Hva vil du jeg skal blogge om?

 
DATO: 22.01.2012 / KLOKKESLETT: 00:21

0 kommentar(er)

Hallo, folkens.

Eller skal jeg si ''natta folkens''? Haha. Nå ligger jeg og Nora her og chiller!

10hi. Egentlig har jeg mistet all inspirasjon til å blogge.. Pga, all den latter'n . Vet ikke hvorfor jeg skrev det der egentlig, men.. Er skikkelig i morohumør nå! Aner ikke ditt eller datt jeg . Hva har det med saken å gjøre egentlig?? 
Har veldig lyst til å dra til Namsos akkurat nå..

 Q Har du lyst til å dra til Namsos?

 
DATO: 21.01.2012 / KLOKKESLETT: 20:32

2 kommentar(er)

Hei, igjen!

Nå har jeg eller vi endelig fått bilder av innkjøpene mine, yeey! Uansett, her kommer de. 

Goodt stoff! 149,- Cubus
Elsk ♥ På salg! Før-pris: 129,- Nå 29,- Cubus

Vet, litt teit med.. ''fra: Cubus, ditt å Cubus, datt''! Men jeg håper dere likte bildene, så snakkes vi senere! 

 Q har du noe av det samme?

 
DATO: 21.01.2012 / KLOKKESLETT: 19:26

0 kommentar(er)

Heisann!

Sorry for verdens dårligste overskrift.. Og jeg vet: En Evighet, siden jeg blogget, men ''sånn går no dagan''! Hehe, e trønder æ vøtt!  ... Uansett. Egentlig er ikke tre uker såå lenge som jeg ville trodd. Det er nemlig så lenge siden jeg blogget sist. Haha. Jeg tenkte jeg kunne hoppe litt over til overskriften også. Hva er egentlig vits:Den med en overskrift som ikke betyr noe. Hehe '' Wannabe dramaqueen''. Sorry for så mange rare ''kommentarer'', men jeg er i skikkelig friitidz humør akkurat nå. Hører på randome sanger på Spotifyen til Noraa! Å herregud.. Har ennå ikke kommet meg over til overskriften. Haha. Caare, lizzm! :D

Såå.. Jeg skal ligge over til Nora i dag (også) som jeg gjorde igår å. Hihi, for en hel helg da egentlig. Men det er jo kooselig med verdens beste Nora! '' i will never be the same, without yoou''. 

Skal forresten lage et innlegg om innkjøpene mine. Etterpå :)
DATO: 04.01.2012 / KLOKKESLETT: 20:42

0 kommentar(er)

Heia ♥ Nå har jeg netopp vært til verdens beste Åsaa! Yeey. Vi så film å koste oss med godter, potetgull og bruus :D Hadde det kjempegøy jah. Selvfølgelig har vi lekser til i morgen også.. Men det må gjøres vet dere. Jeg gjorde matten til Åsa, så skal jeg gjøre norsken senere, eller? Egentlig etter dette innlegget. Men jeg skal legge ut en hårvideo til dere om jeg får tid, så skal jeg ha en liten spørsmålsrunde senere i morgen. Haha. Verdens dårligste sikkert. Har ikke laget den enda, såå. Jeg håper ihvertfall jeg får det beste ut av det da, så snakkes vi senere ♥
DATO: 03.01.2012 / KLOKKESLETT: 22:17

1 kommentar(er)

Hallo ♥ Jah, litt rar overskrift, men sånn går det når mann er uten pc noen dager.. Ihvertfall føles det ut som om jeg har vært uten den i 3 dager nå, selv om siste innlegg var ... I går !?! Skjønner ikka hva som går av meg. Kanskje det er pga. tannlegetimen i dag. Det gikk bra, men var veeldig vondt. Sprøytene gjorde så forferdelig altså. Klarte nesten ikke. Eller, jo. Nesten ikke. Sier jag ja. Kanskje ikke så rart når jeg tok 6 - 8 sprøyter.. Paiin. Haha. Victoria var med da. Så heldigvis ikke ut til at hun besvimte. Hihi. Hadde vært rart. Uansett har jeg ikke noen bilder. Gidder hvartfall ikke legge dem ut. Veldig dårliige. Såå.

 
DATO: 02.01.2012 / KLOKKESLETT: 00:00

5 kommentar(er)

Hallo ♥ Aaah. Det er godt å kunne sove leenge på dagen.. Ikke nå lenger det nei. Jeg har vært våken til 3 - 4 i nesten hele vinterferien. Vil bare ha det bort. Men for å få til det må jeg også legge meg tidligere. Lurer virkelig på om jeg er A eller B menneske. Aner ikke hva som er hva skjønner dere.. Dum sa du?? Haha, neida. Ikke akkurat dum, men ikke kjempesmart heller :-) Så jeg tenkte å legge meg nå! Bra å legge seg tidlig, haha. Ikke spesielt tidlig da, men for meg, såå joh! Uansett. Første dagen etter ferien skal jeg til tannlegen     Gruer meeg! Skal trekke 2 voksen/ny tenner. Kjempevondt. Det er ganske rart at jeg gruer meg til tannlegebesøk, for egentlig så eelsker jeg det, men ikke denne gangen nei! Håper ihvertfall dere får en fiin første skoledag.. (etter denne ferien) ♥
DATO: 01.01.2012 / KLOKKESLETT: 16:58

0 kommentar(er)

Heisann! Måtte bare legge ut et innlegg til.. Skulle fortelle dere hva Mine nyttårsforsett var, såå..

♥ At jeg kommer meg ned i spagatene mer.. Klarer de ikke hele tiden.tøye hver dag da.

♥ Blogger mer. Ikke sånn 2 ukers ''mellomrom''. 

♥ Ikke kjede dere ut når jeg skriver innlegg, haha!

♥ Kunne flikk flakk bedre på bakken, ikke spesielt flink til det :(

♥ Få bedre stil til hverdags..

♥ Holde rommet mitt mer ryddig.

♥ Flinkere til å pusse både Morgen å kveld. Litt lite ''morgenpuss'' på meg ja.

♥ Stå for den jeg er, å ikke holde meg til alle andres meninger. 

♥ Holde på liitt mindre på pc'n. 

♥ Ha en ''normal'' døgnrytme. (mest til hverdags)..

Såå, det var egentlig alt. Kanskje du har noe til ''felles'' med meg) ?

 
DATO: 01.01.2012 / KLOKKESLETT: 16:22

1 kommentar(er)

Heisann ♥ Da tenkte jeg å skrive et nytt innlegg. Føler at jeg har skrevet så lite skjønner dere.. Men først å fremst vil jeg bare si Godt nytt år, til dere alle! Det er 2012 folkens! Tenk på det :-) Håper dere alle hadde en fin kveld i går, eller sånn sett: I dag, hihi. La meg klokka 4, så det. Våknet til middag klokka 3 i dag! Haha, syvsåveren. Sånn er nå det! 

Kanksje jeg skal komme meg over til poenget her_ Overskriften sier vel da... alt. Ja, jeg har fått meg en lilla neglelakk. Ikke bare det, jeg fikk en turkis, mørkeblå, svart og rosa. Den lilla ble valgt ut av meg, var vel kanskje førstevalget! Er litt lat i dag, så jeg gidder ikke legge ut noe bildet. Vet ikke hvor kameraet er heller. Så det kommer kanskje senere.. Da tenkte jeg å ''lakke meg lilla'' hihi, litt  rart og kult sagt, men det er etter min humor.. Såå.. Nå sitter jeg å drikker Cola, og spiser pepperkake. Vi snakkes vel senere da ♥
DATO: 30.12.2011 / KLOKKESLETT: 01:24

5 kommentar(er)

Heisann! Da tenkte jeg å lage et superkort innlegg.. Jeg lurte nemlig på om noen av dere kanskje hadde et gratisdesign.. Egentlig bare et design, eller'no! Håper jeg kan få svar på det så fort som mulig :) God natt ♥

Har dessverre ingen bilder.. Er til Verdens beste (again) besteforeldre ♥ Vil ikke akkurat bruke bakgrunnen eller'no, hihi

Design av

hits