Image and video hosting by TinyPic

DATO: 24.12.2012 / KLOKKESLETT: 17:05

8 kommentar(er)

Heisann! Håper dere har hatt en strålende dag hittil, for det har i hvertfall jeg. Har netopp laget videoene, så nå gjenstår det bare å få redigert den, lagret den, lagret den på youtube og så legge de inn på bloggen.. Er veldig usikker på om det går, men det er jo uansett juleaften, så håper jeg kan gjøre annet en å bare tenke på bloggen, hehe! 
Slik er mitt juleantrekk:


Håper dere får å har hatt en fin dag hittil, så snakkes vi senere :-)

Good Jul!
DATO: 10.09.2012 / KLOKKESLETT: 22:20

1 kommentar(er)

Hei dere! Kom netopp hjem fra å ha vært ute i mesteparten av dagen. Men.. Menmen. I går prøvde jeg å lage header, så prøvde jeg å få den inn i det nye designet.. Noen som har noen tips?? Trenger virkelig hjelp med det. For liksom når jeg legger det inn  blir det bare hodet mitt som blir visende.. Nais vøtt! Så om noen av dere har noen gode tips med størrelse å sånt, så bare kommenter!  
Uansett skulle jeg også si at jeg kanskje skulle gå meg ny mobil.. '' Samsung Galaxy Y''. For den koster jo bare 500,-, så det er jo et kupp. Selv om det var et tilbud.. Tror jeg. Men nå tenkte jeg å øve på noen sanger til musikkskolen  


Måtte jo slenge med bilder av den søte nålputa jeg har lagd! Hehe 
 

DATO: 20.08.2012 / KLOKKESLETT: 21:55

3 kommentar(er)

Hei, sorry for lite blogging i dag, men jeg har vært ute nesten hele dag. Jeg har forresten netopp kommet hjem fra bursdag.. Akkurat nå sitter jeg faktisk å spiser is, så blir litt lang tid før det blir lagt ut, hehe. Uansett har jeg ingenting å blogge om, så det blir et kort innlegg.. Snakkes senere!Hva har du gjort i dag?

DATO: 08.04.2012 / KLOKKESLETT: 21:59

2 kommentar(er)

Heihei! Har funnet ut at på veldig mange innlegg bruker jeg å starte med at jeg har enten: verdens dårligste, gørr overskrift, bra overskrift.. ikke sant? osv. 
Da må jeg vel gjøre det i dag å da, såå. - Veldig kreativ overskrift, ikke sant?? Hehe. Men akkurat i dag kom jeg faktisk ikke på noe bedre. Det er heller ikke så rart fordi jeg har nesten ikke gjort noe gjennom hele dag. Litt rart, fordi enten så bruker jeg å være med venner, eller så bruker jeg å å være borte, å noen ganger kjeder jeg meg så jeg spyr liksom. Neida, men uansett. Jeg prøvde å få tak i mange av vennene mine i dag da, men det var vel ikke meg noen ville være sammen med! Jaja.
Først startet jeg dagen med å spise middag. Så dro jeg til bestefar & co. Men der var det heller ikke stort å finne på, så jeg tok meg tiden til å se på tv..  Gøøy, ikke noe morsommere enn det. 
Tror jeg skal spise opp påskeegget før det blir skole igjen.. Så vi sees senere!
:-)

 
DATO: 22.02.2012 / KLOKKESLETT: 23:42

1 kommentar(er)

Hei ?? Da er vi fremme i Mosjøen (for mange timer siden). Jeg sitter å laster ned sims 2, haha. Altså, utvidelsespakker da, men uansett så er det litt ''nub'' da.
Koser meg kjempemye, med verdens beste slekt! Gidder ikke ta noen bilder akkurat nå, men ferien er ikke over enda, så kan sikkert ta bilder på senteret også. Kanskje skal vi på kino også, noen bilder blir det kanskje der å.

... Dere aner ikke hvor lenge siden dette innlegget egentlig skulle blitt postet. Haha. Hadde tydligvis ikke lagt det ut når det faktisk skulle ut, men sånn går det noen ganger.Har spilt sims helt til nå.. SKl gå å legge meg da, er litt trøtt å sliten etter dagen. Det er derfor jeg skriver som en idiot akkurat nå, såå.. Om jeg ikke hadde noe mer å si så. Hadee!

PS: Kommer sikkert noen bilder i morgen da!

Design av

hits