Image and video hosting by TinyPic

DATO: 29.12.2012 / KLOKKESLETT: 15:31

6 kommentar(er)

Hei! Som overskriften forteller, så er jeg syk i dag.. Eller, mest i går da, men. I går natt så kasta jeg opp tre ganger, så det var rett og slett helt jævlig. Sov nesten ikke og bare ''pintest'', hehe i senga. Og i går så lå jeg på sofaen i hele går, uten å ha spist noe som helst. Så det er grunnen til at jeg ikke blogget noe i går. Foressten var jeg ikke på pcen i hele går, så det var heller ikke noe vits. Men jeg håper dere hadde en fin dag i går, og ikke en så fæl dag som meg. Kommer dessverre ikke noen bilder, fordi jeg ikke gidder å stå opp fra senga...
DATO: 23.12.2012 / KLOKKESLETT: 20:44

1 kommentar(er)

Heisann! Ja, da hadde jeg egentlig ikke så mye mer å gjøre så jeg kunne vel bare blogge et lite innlegg da.. Sååe. Nå er jeg helt tipp topp og helt i hundre og klar for jul! Men nå gidder jeg ikke gå å hente kamera og ta bilder.. Så dette bildet tok jeg i går. Og faktisk så er det litt sant, haha!


Er ikke sikker på om jeg får lagt ut videoen for i går og i dag lagt ut i dag, men vi får se.. Så snakkes vi senere :-)

DATO: 21.12.2012 / KLOKKESLETT: 14:29

6 kommentar(er)

Hei! Da har jeg netopp vært i ''byen'', å kjøpt inn myye div. mat. Må jo handle inn julematen. Jeg kan foressten ikke slutte å tenke på at det bare er tre dager til jul. I dag er det jo ''verdens undergang'', haha. Neida, men det har jo ikke skjedd noe spesielt, såd et tror jeg går bra..
Jeg skal kanskje (bare kanskje) få meg Iphone 4. Kommer til å bli syykt glad om jeg får det. Fordi at pappa sa at om jeg fant en Iphone (4) til 3000 kr, skulle han kjøpe to. Så det blir stas med to nye Iphoner i huset.. Haha, da har faktisk alle i familien en. Jaja! Nå har jeg fått kjempemange gaver. Gleder meg sykt til å åpne alle. Har skikkelige forventninger til denne jula. Og God Jul til alle der ute.

Btw skal ei som heter Caroline ligge over til meg i natt, så det blir jo gøy. Hun skal nemlig være her i jula.. Altså på vikna da såklart. Uansett så håper jeg at alle igjen, får en kjempefin jul med gaver, kaker, god mat, familie og mye, mye mer!
Tror foressten jeg har funnet ut hvorfor pcen min alltid klikker.. For når jeg drar innpå movie maker, så klikker bare pcen helt plutselig, etter en stund..

 
DATO: 05.12.2012 / KLOKKESLETT: 16:52

1 kommentar(er)

Hei! Kom hjem fra skolen, satt meg i sofaen med pcen. Så deilig å sitte å ikke må tenke på at jeg skal snart stikke på trening. Onsdager.. I love you! Haha,neida. Skoledagen har gått veldig fort for seg, men eneste dumme var at vi tok 2. dose av HVP sprøyta, tror jeg den heter.. Og at vi var i bassenget. Jeg bare hater å være i bassenget for tiden. Håret blir bare så ekkelt og krusete. Men heldigvis har jeg alltids en god og varm dusj som venter på meg her hjemme. Skal dusje litt senere i kveld. Uansett kommer jeg ikke til å legge ut noen bilder av trynet eller håret mitt akkurat nå, såå snakkes vi kanskje senere i kveld!
Dagens juledagbok, kommer vel i løpet av kvelden, hvis ikke det blir for seint at jeg ikke gidder så kommer den sikkert i morgen.  


- Verdens bææste aotfittbildee! Og væærdens finaste sokka.
DATO: 11.11.2012 / KLOKKESLETT: 22:03

1 kommentar(er)

Heisann! Ja, Åsa har skrevet på sin blogg at jeg lå over til henne. Koos ♥ Anyways.. Overksriften sier vel alt. At jeg er sykt slask nå. Love my life right now! Skal se Farmen nå, så skal jeg hoppe i dusjen. Deretter tenkte jeg, at jeg kunne lage dere en video der jeg viser hårproduktene mine. Eller i såfall de jeg bruker :-) Er litt hyper påå legge ut videoer, men noen må da gjøre det og.
Skal jo være litt hjelpsom, å skifte på senga mi i dag. Jobbsøndag, buhu.. SLIT! Hehe. Ha en fin søndag videre da 
Tycks 
♥ Hadeee

 
DATO: 14.05.2012 / KLOKKESLETT: 15:14

1 kommentar(er)

Ja, som jeg skrev i går, at det kommer sminkevideo snart. Jo, det gjør det, men det gikk litt tid å lagre den i går kveld, så jeg gjør det heller i dag. Så nå laster jeg den ned på youtube, så kommer den vel engang i løpet av dagen:-) Det tar egentlig sykt lang tid å laste ned til youtube, men jeg tar med den tiden den trenger! 10hi, positiv jente i dag ;-)
Haha, to smilefjes allerede. Åååh, bare 8% lastet ned.. Eller hva jeg skal kalle det.  Gøy å bare skrive om noe som kanskje ikke intresserer dere i det hele tatt. Jaja. Når man venter på noe godt, venter man ikke ''forgjeves''?? Om det skrives sånn da... Hva har egentlig det med saken å gjøre. Haha. FAKTISK syns jeg det var litt søtt av meg å skrive så mye, men fortsatt om ikke noen ting. Eller jo, jeg skriver jo selvfølgelig om noe, men uansett så er det litt teit. 
Kjedelig å vente! Nå kan jeg skrive det. - Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!
Btw skal jeg opp å spise nå, så det driter jeg egentlig i. (Hehe, hva driter jeg i?)
Naaw. Neida bare kødda
DATO: 28.03.2012 / KLOKKESLETT: 15:46

0 kommentar(er)

Heisann 
Da tenkte jeg å lage ett lite innlegg igjen vøtt! Litt dumt at jeg på den ene dagen er helt i 100, med blogglyst. Å den andre er jeg helt sløv. Typisk meg.. 
Usnett så har denne dagen vært kjempegøy! For det første våkna jeg 10 over 9 (09:09), men sånn er  nå det. Jeg kom meg til skolen kvart over da, så jeg gikk ikke glipp av så mye hehe. 
I første time hadde vi noe norsk greier, men det hadde ikke jeg å Haldis så veldig lenge. Vi ble nemlig bedt om å gå ut å plukke eller i såfall hente ''gåsunger''. (sånne myke klumper som henger på trærne) Glaa jenta meg da! 
Så hadde vi påskelunsj. Å selvfølgelig hadde jeg med meg mat selv, så jeg tok ikke så mye. Uansett er det typisk meg .. Igjen!  Huff. Etter det hadde vi gym som vi holdt på med kanonball eller'no? 
Å til slutt hadde vi musikk, som vi framførte noe som var litt flaut, haha! Men vi Veeldig mye skryt, fordi vi sang noe sånn derre 2 stemt ting! Men det tenkte jeg ikke helt på da, så! Det driter vi i.


Gammelt bilde fra sommern..?

 

 
DATO: 15.03.2012 / KLOKKESLETT: 15:57

0 kommentar(er)

Hei 
Grunnen til den dårlige overskrifta er fordi spm. runden kommer tror jeg i neste innlegg. Legger den ut på youtube nå, så nå kommern endelig. Hadde egentlig tenkt å gjøre lekser, men det gjør jeg jo så klart senere.. Alt for dere, haha. Nå skal jeg straks opp å spise middag, så etter det kommer den sikkert. Så skal jo vi i 6. være med på skreifestivalen i morgen å vise noe slag av en forestilling. Så i dag hadde jeg på meg en veldig rar ''outfit''. Lignet på en fra 100 år siden, men det var jo meningen da.. Ja! Nå skal jeg gå å spise middag. Å etter det skal jeg på trening. 
Blogges etterpå 
DATO: 10.03.2012 / KLOKKESLETT: 13:02

1 kommentar(er)Hei! Unnskyld for at jeg er så dum at jeg aldri sier i fra før jeg tar en bloggpause. Syns jeg bør få straff.. Neida!  Gidder ikke prate så mye mer om det. Tenkte at jeg å Nora kunne møtes i dag, men det driter jeg i å prate om nå. Sitter å hører på beste sanger ever! 

- Bangarang
- Ai Se Eu Te Pego?
- Levels
- She doesn't mind
 
Ja, å mange fler som jeg også IKKE gidder å legge link på, haha! Laat, jeg?
Så har jeg ikke bilder, fordii jeg er til bestefar! Synd..
Eller, jeg har noen bilder fra arkivet jah, men nå skal jeg ringe Nora, så snakkes vi senere :-) 

 

 
DATO: 25.02.2012 / KLOKKESLETT: 11:43

0 kommentar(er)

Heisann! Nå sitter jeg å chatter med Åsa.. Når du har msn vettu, så blir det mye videoblogging, tenkte jeg å si. Haha! Tror vi skal en tur på butikken i dag, såå! Wihi, sier jeg til det!
Hehe, syns det ble stilige bilder :-)

Snakkes senere da!
DATO: 24.02.2012 / KLOKKESLETT: 20:53

0 kommentar(er)

Hei dere!  Faktisk har jeg ikke blogget så mye i dag. Har spilt veldig MYE sims, hahaa! Nå ser jeg på ''the voice''.
Kooselig ♥ Så har jeg selvfølgelig såå lite inspirasjon til å egentlig skrive noe innlegg nå. Ingenting å skrive om fra dagen. Har ikke gjort så mye wettu ;) Foressten så er det bare 10 tetra fisker igjen nå.. Stakkars fisker, som blir spist opp av ''thekillerfish'', haha. Elsker å skrive det. Men nå har jeg ikke noe mer å skrive om. Snakkes senere!


Trodde jeg fikk med hele meg, haha!

Wuhuu! Røde øyne.

Godterii
 
DATO: 24.02.2012 / KLOKKESLETT: 00:55

0 kommentar(er)

Hallo ♥ Da tenkte jeg at jeg kunne legg ut mitt siste innlegg for dagen! Skal legge meg snart skjønner dere. Derfor håper jeg at alle dere får en god natt søvn, å en fin dag imorgen. Skal sikkert blogge da å, men uansett. 
På lørdag skal vi til skisenteret, tror jeg. Kanskje jeg kan filme mens vi er i bakken, haha! Har jo gått ann det da. Ville kankskje gått litt utover kameraet, men om jeg holder godt nokpå det, vil det sikkert bli en bra video. Tror ikke jeg skal filme da, men noen bilder kanskje jeg tørr. Håper hvertfall det. For jeg synes hvertfall det er ganske morsomt å se bilder fra skiheisen...

Vi har heldigsvis ikke kommet så langt ennå. Er fortsatt torsdag, nei det er fredag nå ja! Hun er ti på ett nå (00:50). 
Kos dere da!


Vet.. Det står gløgg, men det er te! Ojj, det glemte jeg å fortelle. Jeg sitter å drikker te, wihii!

Noen andre som skal legge seg, haha?
DATO: 20.02.2012 / KLOKKESLETT: 23:32

4 kommentar(er)

Heisann ♥ Jeg vet.. Litt spesiell overskrift, men ja som noen av dere kanskje ser hermet jeg litt etter Erica sin blogg. Det er det bare en grunn til, å det er fordi jeg hadde rotet til designet mitt. Ble helt fucka, så det var mye bedre med ett jeg visste hvordan så ut, å jeg faktisk ville ha. Haha. 

Jeg har som sagt (eller ikke)  hatt en bloggpause. Så jeg har ikke blogget på en liten stund, bortsett fra det med Kirka, men det var ikke noe koselig innlegg.. 
Så nå skal jeg prøve å blogge litt mer koselig, å mer spennende eller hva nå enn jeg skal kalle det. Haldis var til meg i dag, men fortsatt ingen bilder. Uansett så hadde jeg jo ikke tenkt på bloggen tidligere i dag, så det er ikke noe stress liksom!Nå som det er ferie er det jo nesten ingen som er hjemme, men det er hvertfall Haldis.. Jeg savner faktisk Åsa, som er i Trondheim nå, heldiggrisen! Jeg skal på ferie snart jeg og da, men det er på Onsdag. Da skal vi dra til Mosjøen. Wihii!  Gleder meg allerede.. Hehae. Forhåpentligvis kan jeg jo slenge med noen gamle bilder fra arkivet, som er ''litt'' kjedelig, men bedre enn ingenting


Håper dere likte innlegget, som jeg ikke er så god til!

Hva har dere gjort i vinterferien?
Hva skal dere gjøre i vinterferien?

Design av

hits