Image and video hosting by TinyPic

DATO: 25.02.2012 / KLOKKESLETT: 11:43

0 kommentar(er)

Heisann! Nå sitter jeg å chatter med Åsa.. Når du har msn vettu, så blir det mye videoblogging, tenkte jeg å si. Haha! Tror vi skal en tur på butikken i dag, såå! Wihi, sier jeg til det!
Hehe, syns det ble stilige bilder :-)

Snakkes senere da!
DATO: 24.02.2012 / KLOKKESLETT: 20:53

0 kommentar(er)

Hei dere!  Faktisk har jeg ikke blogget så mye i dag. Har spilt veldig MYE sims, hahaa! Nå ser jeg på ''the voice''.
Kooselig ♥ Så har jeg selvfølgelig såå lite inspirasjon til å egentlig skrive noe innlegg nå. Ingenting å skrive om fra dagen. Har ikke gjort så mye wettu ;) Foressten så er det bare 10 tetra fisker igjen nå.. Stakkars fisker, som blir spist opp av ''thekillerfish'', haha. Elsker å skrive det. Men nå har jeg ikke noe mer å skrive om. Snakkes senere!


Trodde jeg fikk med hele meg, haha!

Wuhuu! Røde øyne.

Godterii
 
DATO: 24.02.2012 / KLOKKESLETT: 00:55

0 kommentar(er)

Hallo ♥ Da tenkte jeg at jeg kunne legg ut mitt siste innlegg for dagen! Skal legge meg snart skjønner dere. Derfor håper jeg at alle dere får en god natt søvn, å en fin dag imorgen. Skal sikkert blogge da å, men uansett. 
På lørdag skal vi til skisenteret, tror jeg. Kanskje jeg kan filme mens vi er i bakken, haha! Har jo gått ann det da. Ville kankskje gått litt utover kameraet, men om jeg holder godt nokpå det, vil det sikkert bli en bra video. Tror ikke jeg skal filme da, men noen bilder kanskje jeg tørr. Håper hvertfall det. For jeg synes hvertfall det er ganske morsomt å se bilder fra skiheisen...

Vi har heldigsvis ikke kommet så langt ennå. Er fortsatt torsdag, nei det er fredag nå ja! Hun er ti på ett nå (00:50). 
Kos dere da!


Vet.. Det står gløgg, men det er te! Ojj, det glemte jeg å fortelle. Jeg sitter å drikker te, wihii!

Noen andre som skal legge seg, haha?
DATO: 23.02.2012 / KLOKKESLETT: 21:58

1 kommentar(er)

Heisann! Da har vi nettopp vært nedover på butikken. Der kjøpte jeg meg farris å sørlandschips. Nam. Griset litt når jeg skulle åpne farrisen. Så gjett vordan det gikk, haha!
Samtidlig sitter jeg å spiser is, så... Nå skal jeg fortsette å kose meg med ''godissen'' min!
Hadee ♥

 
DATO: 23.02.2012 / KLOKKESLETT: 19:54

0 kommentar(er)

Hallo ♥ På denne bloggen er det en konkurranse, der man kan vinne en forundringspakke! Hvem takker vel nei til det. 

I dag har vi vært på butikken (sjøsiden). Der kjøpte jeg en genser å en pakke med tomme bokser hvor man kan ha shampoo, balsam, kremer osv. i! Bilder kommer senere, altså etter ferien. Kjøpte også nye fisker til søster'n min:
Ti slike fisker, kalt: Tetra. Synd at en ble spist opp at, ''thekillerfish'', haha!


Skummel, men vi kjøpte også denne:


Å denne:


Litt dårlig bilde der, men, men!


Hehe, fint akvarium?


De har også to gullfisker, men de gidder jeg ikke ta bilde av :)Noen av dere som har fisker? 


 

 
DATO: 22.02.2012 / KLOKKESLETT: 23:42

1 kommentar(er)

Hei ?? Da er vi fremme i Mosjøen (for mange timer siden). Jeg sitter å laster ned sims 2, haha. Altså, utvidelsespakker da, men uansett så er det litt ''nub'' da.
Koser meg kjempemye, med verdens beste slekt! Gidder ikke ta noen bilder akkurat nå, men ferien er ikke over enda, så kan sikkert ta bilder på senteret også. Kanskje skal vi på kino også, noen bilder blir det kanskje der å.

... Dere aner ikke hvor lenge siden dette innlegget egentlig skulle blitt postet. Haha. Hadde tydligvis ikke lagt det ut når det faktisk skulle ut, men sånn går det noen ganger.Har spilt sims helt til nå.. SKl gå å legge meg da, er litt trøtt å sliten etter dagen. Det er derfor jeg skriver som en idiot akkurat nå, såå.. Om jeg ikke hadde noe mer å si så. Hadee!

PS: Kommer sikkert noen bilder i morgen da!
DATO: 21.02.2012 / KLOKKESLETT: 22:44

2 kommentar(er)

Dag 4 - Bilde av håndskrifta mi, og autograf


Haha, nubete skrift.
DATO: 21.02.2012 / KLOKKESLETT: 22:03

0 kommentar(er)

Hallo ♥ Skulle bare si at jeg er med i en konkurranse, på denne bloggen! 
DATO: 21.02.2012 / KLOKKESLETT: 21:40

2 kommentar(er)

Hallo! ♥ Ja, dere ser vel overskriften, som egentlig ikke forklarer noe, men, men.. Uansett. Jeg har på meg lua inne, som jeg ikke aner hvorfor? Haha. Jeg skulle egentlig ta bilde av den å da, men da har jo jeg ett sånt drittkamera som trenger nye batterier. Så jeg tenkte kunne skrive ferdig dette innlegget etter at jeg har vært hos ''grandma'' & co, haha. Nei, jeg mener selvfølgelig bestemor & bestefar. De bruker somregel å ha batterier, såå. Da ses vi etter det, med noen bilder. Tar bare på hvilemodus en liten stund...

 

 Der var jeg tilbake.. Det gikk litt tid, men sånn går det, når man ikke vil at andre skal kjeede seg når man skal lese  et blogginnlegg. Her kommer bildeneOppklipte bukser er beest, haha ♥

Litt ''randome'' bilder, hehe! 
Så, i morgen skal vi til Mosjøen. Noe som jeg har sagt før, men en liten repitisjon så husker dere vel kanskje at jeg ikke kan blogge da, men.. Joda! Selvfølgelig kan jeg jo blogge. 

Likte du bildene?
 

 

 

 
DATO: 21.02.2012 / KLOKKESLETT: 13:34

1 kommentar(er)


Håper dere likte innlegget, så skal dere få ett innlegg til senere 

Noe dere syns var fint? 

 

cociovinn
cociovinnDATO: 20.02.2012 / KLOKKESLETT: 23:32

4 kommentar(er)

Heisann ♥ Jeg vet.. Litt spesiell overskrift, men ja som noen av dere kanskje ser hermet jeg litt etter Erica sin blogg. Det er det bare en grunn til, å det er fordi jeg hadde rotet til designet mitt. Ble helt fucka, så det var mye bedre med ett jeg visste hvordan så ut, å jeg faktisk ville ha. Haha. 

Jeg har som sagt (eller ikke)  hatt en bloggpause. Så jeg har ikke blogget på en liten stund, bortsett fra det med Kirka, men det var ikke noe koselig innlegg.. 
Så nå skal jeg prøve å blogge litt mer koselig, å mer spennende eller hva nå enn jeg skal kalle det. Haldis var til meg i dag, men fortsatt ingen bilder. Uansett så hadde jeg jo ikke tenkt på bloggen tidligere i dag, så det er ikke noe stress liksom!Nå som det er ferie er det jo nesten ingen som er hjemme, men det er hvertfall Haldis.. Jeg savner faktisk Åsa, som er i Trondheim nå, heldiggrisen! Jeg skal på ferie snart jeg og da, men det er på Onsdag. Da skal vi dra til Mosjøen. Wihii!  Gleder meg allerede.. Hehae. Forhåpentligvis kan jeg jo slenge med noen gamle bilder fra arkivet, som er ''litt'' kjedelig, men bedre enn ingenting


Håper dere likte innlegget, som jeg ikke er så god til!

Hva har dere gjort i vinterferien?
Hva skal dere gjøre i vinterferien?
DATO: 18.02.2012 / KLOKKESLETT: 22:31

4 kommentar(er)

Hallo :(

Om ikke dere som ser dette har hørt det, får dere i hvertfall vite det nå:
Kirken vår brenner! Ikke bra... Utbrøt i gråt når jeg først hørte det!


Trist, ikke sant?
DATO: 03.02.2012 / KLOKKESLETT: 12:16

2 kommentar(er)

 Helluen ♥

Ja, jeg er syk.. Kjedelig, men alltids godt med pepperkakeer! Og Starbucks, haha, neida. Jeg fyllte på min tomme boks med hjemmelaga farris. Syns det er veldig synd at jeg er syk, fordi.. På mandagen har jeg bursdag, men jeg SKAL bli frisk til å komme på skolen til da! 

Gidder desverre ikke å blogge mer nå ♥
DATO: 01.02.2012 / KLOKKESLETT: 15:26

0 kommentar(er)

video:capture20120131
Random video..
DATO: 01.02.2012 / KLOKKESLETT: 15:22

0 kommentar(er)

Hei ♥ Jeg vil bare si tusen, tusen , tusen takk til alle dere lesere. For nå ligger jeg faktisk på 1 plass. Det er lenge siden sist, men det er jo bare koselig ♥ ♥ ♥ Kjempeglad i dag. Det er jo februar, ikke lenge til samedagen... Hehe, ikke lenge til noe annet også. Gleder meg. Sorry for at jeg ikke la ut den randome videoen i går, men isåfall så kommer den i neste innlegg, haha

Design av

hits