Image and video hosting by TinyPic

DATO: 30.03.2012 / KLOKKESLETT: 22:53

1 kommentar(er)

Heiåhå ♥ 
Sorry for dårlig blogging etter tidenes verste innlegg! Dere skjønner at nå som det er påske blir det kanskje litt kjedeligere å blogge.. I morgen skal jeg til hytta, men der har vi ikke nett. Så det blir vel å sitte å game sims da.. Eller? Noen ideer på hva jeg kan finne på. 
 
Jaja.     Trøtteste jenta nå jeg da. Våknet tidlig. Håper jeg kan slippe å kjede meg rævva når vi kommer dit. (like mye jeg gjør hær akkurat nå). Tror serr jeg må legge meg nå. Klarer så vidt å holde øynene oppe, så dette ble ett dårlig innlegg nr. 2 liksom! 
Ser dere hvor dårlig humor jeg har nå? Jeg syns jeg var morsom fordi jeg skrev nr. 2 heheah  ♥ Men det skal jeg ikke klage på, syns det er litt nuskete når noen er trøtt , å har veldig dårlig humor akkurat da..
Bilde fra arkivet i dag å.. Gidder ikke ta  bilder nå!I dag dro foressten verdens bestee Åsa til Vega! - Miss you already? 
♥  ♥ 

 
DATO: 28.03.2012 / KLOKKESLETT: 15:46

0 kommentar(er)

Heisann 
Da tenkte jeg å lage ett lite innlegg igjen vøtt! Litt dumt at jeg på den ene dagen er helt i 100, med blogglyst. Å den andre er jeg helt sløv. Typisk meg.. 
Usnett så har denne dagen vært kjempegøy! For det første våkna jeg 10 over 9 (09:09), men sånn er  nå det. Jeg kom meg til skolen kvart over da, så jeg gikk ikke glipp av så mye hehe. 
I første time hadde vi noe norsk greier, men det hadde ikke jeg å Haldis så veldig lenge. Vi ble nemlig bedt om å gå ut å plukke eller i såfall hente ''gåsunger''. (sånne myke klumper som henger på trærne) Glaa jenta meg da! 
Så hadde vi påskelunsj. Å selvfølgelig hadde jeg med meg mat selv, så jeg tok ikke så mye. Uansett er det typisk meg .. Igjen!  Huff. Etter det hadde vi gym som vi holdt på med kanonball eller'no? 
Å til slutt hadde vi musikk, som vi framførte noe som var litt flaut, haha! Men vi Veeldig mye skryt, fordi vi sang noe sånn derre 2 stemt ting! Men det tenkte jeg ikke helt på da, så! Det driter vi i.


Gammelt bilde fra sommern..?

 

 
DATO: 16.03.2012 / KLOKKESLETT: 22:31

3 kommentar(er)

Hei ♥ Da tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen bilder fra bursdagen. Synd det ble litt lite bilder, men det er jo bedre enn ingenting, så.
Flinke Nora.. Skjært opp sitt første stykke heaheh!

''Ho tokk d øverste støkke!''

Sorry for at det ble litt lite bilder, men jeg slettet nesten alle.. De var så stygge skjønner dere. 

Snakkes senere 

DATO: 16.03.2012 / KLOKKESLETT: 15:06

3 kommentar(er)

Hejpådej ♥ Da tenkte jeg å lage ett kjapt innlegg. Som dere kanskje et skal jeg jo i bursdag til Nora i dag, så da ville jeg spørre dere om hvilken kjole dere/du syns jeg bør ta..
Disse kjolene har dere å velge i mellom. Men begge kjolene er annerledes på kroppen, såå...


Pakken til Nora 
♥ 

noen av dere som skal i bursdag? Sees senere!

DATO: 15.03.2012 / KLOKKESLETT: 21:00

3 kommentar(er)

Heisann ♥ Da kom jeg ca. netopp ut fra dusjen. Var jo på kamp? Det visste selvfølgelig ikke jeg, men det gikk bra for den del. Synd at jeg fikk gult kort å 2 min. da, men sånn er det når man går på handball. Faktisk var det ganske mange på laget som fikk det, så det var litt urettferdig for oss da.. Prøver å ikke tenke så mye på det da.
På lørdag skal vi spille kamp mot kolvereid. Både gruer og gleder meg, men for det meste er jeg veldig spent. Tror vi har en liten sjans! Er jo bra å i hvertfall ha selvtillit, som jeg ikke hadde på denne kampen hihi.
Isåfall får vi håpe på det beste da :-)  
Ja. Sitter faktisk å ser på klipp fra norske talenter. Vurderer litt å melde meg på selv, men da kommer jeg til å bli skuffet om jeg ikke går videre.. Synd. eg er litt følsom.. Noe som kanskje er litt dumt... Jaja. 

Så begynte jeg på at nå er det jo snart påske. Koselig med påske ♥ 
Tror påske og sommerferien er de beste feriene for meg. Vi drar alltid på hytta i påskeferien, å vi har det da som oftest veldig morsomt å hyggelig på hytta, så det er jo bra :-) 


Heehe!
Snakkes senere!

Noen av dere som gleder seg til påska? Håper dere får en fin kveld videre!
 
DATO: 15.03.2012 / KLOKKESLETT: 16:20

1 kommentar(er)

Her kommer endelig videoen!  


480p
Håper dere likte videoen, så snakkes vi senere 
PS: Sorry for litt fucka stemme på slutten der, men jeg hadde det liitt travelt.. 
DATO: 15.03.2012 / KLOKKESLETT: 15:57

0 kommentar(er)

Hei 
Grunnen til den dårlige overskrifta er fordi spm. runden kommer tror jeg i neste innlegg. Legger den ut på youtube nå, så nå kommern endelig. Hadde egentlig tenkt å gjøre lekser, men det gjør jeg jo så klart senere.. Alt for dere, haha. Nå skal jeg straks opp å spise middag, så etter det kommer den sikkert. Så skal jo vi i 6. være med på skreifestivalen i morgen å vise noe slag av en forestilling. Så i dag hadde jeg på meg en veldig rar ''outfit''. Lignet på en fra 100 år siden, men det var jo meningen da.. Ja! Nå skal jeg gå å spise middag. Å etter det skal jeg på trening. 
Blogges etterpå 
DATO: 14.03.2012 / KLOKKESLETT: 22:03

1 kommentar(er)

I dag

fra cubus// 199,- 

mosjø - turen


fra cubus// 29,- salg
fra vita// 39,- tror jeg

litt før det, eller'no


fra h&m // 39,- 


fra cubus// 100,- ?? ikke sikker

fra cubus// 69,- eller 79,-


Håper dere likte innlegget  

 - Har du noe av det samme?
DATO: 13.03.2012 / KLOKKESLETT: 22:19

3 kommentar(er)

Heihei!     Ja.. Fant ikke på noen annen overskrift, så den får holde. Ja. Nora har bursdag på lørdag, å det blir vel gøy! Gleder meg sykt. Hun skal feire den på fredag. Noramiin ♥ 

Hadde ikke noe bildet med bare henne akkurat nå, så det ble med søtparet mitt, haha ♥ 

Å faktisk har Nora farget håret i dag, men det får dere se på bloggen til Nora! Tror jeg! Kjempemoro å se på hvertfall. 
Ja.. over til noe annet kanskje. Hva vil dere jeg skal blogge om? Har ikke mye inspirasjon for tiden. 
Foressten.. For noen dager siden tok jeg et random outfit bilde, så her er det:

Haha, ignorer den stygge ''posen''! Ser litt mongo ut. Jaja. 
Skal hoppe i dusjen nå, så vi snakkes vel senere!
DATO: 10.03.2012 / KLOKKESLETT: 13:02

1 kommentar(er)Hei! Unnskyld for at jeg er så dum at jeg aldri sier i fra før jeg tar en bloggpause. Syns jeg bør få straff.. Neida!  Gidder ikke prate så mye mer om det. Tenkte at jeg å Nora kunne møtes i dag, men det driter jeg i å prate om nå. Sitter å hører på beste sanger ever! 

- Bangarang
- Ai Se Eu Te Pego?
- Levels
- She doesn't mind
 
Ja, å mange fler som jeg også IKKE gidder å legge link på, haha! Laat, jeg?
Så har jeg ikke bilder, fordii jeg er til bestefar! Synd..
Eller, jeg har noen bilder fra arkivet jah, men nå skal jeg ringe Nora, så snakkes vi senere :-) 

 

 

Design av

hits