Image and video hosting by TinyPic

DATO: 10.04.2012 / KLOKKESLETT: 18:17

4 kommentar(er)

Heisann, hoppsann! Ja, som dere ser skal jeg spørre dere hva dere syns jeg bør ha av, sminkevideo, hårvideo, ''whats in my makeup - bagvideo eller noen annen video? Dere kan bare sende inn forslag til noe annet også, men helst en av de tre første.
Men uansett så har jeg netopp gjort lekser til jeg skal på neste trening, som er klokka 7. Så da tenkte jeg jo at jeg kunne lage ett kjapt innlegg til dere. Skal jo tross alt på turnstevne som er om... 
Hvertfall når det er kystbykupp/messe. Synd det da. Så får jeg ikke ''lakrisstenger'' tenkte jeg. Men snilleste Åsa sa hun skulle fikse noe til meg, så da blir det sikkert råd for det og :-)
Oi, nå merka jeg at jeg hadde en potetgullpose på rommet. Hihi. Må vel gomle i meg litt av det og, før jeg skal på trening. Hadee 
♥ 

Smarte mei, tok bilde før skolen i dag 
♥  

Om noen skriver styggere enn dette, så vet ikke jeg! Haha, hadde det litt travel, kan mann si?
 
DATO: 09.04.2012 / KLOKKESLETT: 20:17

9 kommentar(er)

Hei dere ♥  Ja, nå sier faktisk overskrifta alt. Jeg syns jeg er flink som tøyer til spagat å slikt! Nå klarer jeg det nesten :-) 
Gla jente jeg da. Så når jeg satt der å tøya, begynte jeg å tenke på bloggen, å om ikke jeg bare kunne ta noen bilder å vise dere! Håper dere liker dem:
Foressten så kommer det spørsmålsrunde på bloggen til Åsa i dag eller no? Er ikke sikker.. Men bare så dere vet det!
DATO: 09.04.2012 / KLOKKESLETT: 13:18

1 kommentar(er)

Heiåhå! Ja, i dag så har jeg laga ny header tiL Åsa. Den var ikke noe proff, laga, men den var vel grei nok.. Men det driter vi i. Uansett så ble jeg invitert til noe ''filmseing'' hos Sondre eller'no! Haha, kan ikke å skrive vettu. Egentlig har jeg ikke gjort noe mer. Jeg våknet jo tross alt klokka kvart på 12 (11:44). Ble vekt av den stygge ringetonen min, haha. En av telenor sine. 
Nok om deet. Åååh, jeg har jo ikke noe annet enn det å skrive om... 
Snakkes :-)
DATO: 08.04.2012 / KLOKKESLETT: 21:59

2 kommentar(er)

Heihei! Har funnet ut at på veldig mange innlegg bruker jeg å starte med at jeg har enten: verdens dårligste, gørr overskrift, bra overskrift.. ikke sant? osv. 
Da må jeg vel gjøre det i dag å da, såå. - Veldig kreativ overskrift, ikke sant?? Hehe. Men akkurat i dag kom jeg faktisk ikke på noe bedre. Det er heller ikke så rart fordi jeg har nesten ikke gjort noe gjennom hele dag. Litt rart, fordi enten så bruker jeg å være med venner, eller så bruker jeg å å være borte, å noen ganger kjeder jeg meg så jeg spyr liksom. Neida, men uansett. Jeg prøvde å få tak i mange av vennene mine i dag da, men det var vel ikke meg noen ville være sammen med! Jaja.
Først startet jeg dagen med å spise middag. Så dro jeg til bestefar & co. Men der var det heller ikke stort å finne på, så jeg tok meg tiden til å se på tv..  Gøøy, ikke noe morsommere enn det. 
Tror jeg skal spise opp påskeegget før det blir skole igjen.. Så vi sees senere!
:-)

 
DATO: 07.04.2012 / KLOKKESLETT: 21:54

0 kommentar(er)

Hei! Ja som overskrifta forteller: i dag datt jeg på rævva. Au! Dumt det da, men jeg skulle selvfølgelig holde på med en treningsball. Mens jeg og Julie laga film. Vi kjeda oss litt. Uansett så har jeg ikke kunnet gått på rompa tenkte jeg å si, men jeg har ikke kunnet gått! Haha... Kødda!
Dårlig humor igejn eller? Ja, spør du meg så... ... Hehe, hehe, heheh. Har jo ingen verdens ting å skrive om. Har ikke gjort så mye i dag, bortsett fra å kledd meg som en annen random treningsnarkoman. Kødder ikke! Så nå sitter vi å gomler i oss potetgull.. Goodt.
Egentlig ikke, fordi Julie har nesten spist opp alt! Haha

Snakkes 

Design av

hits