Image and video hosting by TinyPic

DATO: 14.05.2012 / KLOKKESLETT: 22:01

4 kommentar(er)

Ja, endelig er den faktisk her.. Eeh, det ble ikke helt som planlagt, fordi jeg hadde laget en som jeg egentlig skulle legge ut for en liten stnd siden (i dag ja), men den ble det ikke noe lyd på, så jeg laget heller en ny en med annen musikk på, men det går vel bra! Jaja, her er den hvertfall:

There you go ♥  Foressten så grisa jeg tre eller fire ganger med maskaraen. HahaDATO: 14.05.2012 / KLOKKESLETT: 15:14

1 kommentar(er)

Ja, som jeg skrev i går, at det kommer sminkevideo snart. Jo, det gjør det, men det gikk litt tid å lagre den i går kveld, så jeg gjør det heller i dag. Så nå laster jeg den ned på youtube, så kommer den vel engang i løpet av dagen:-) Det tar egentlig sykt lang tid å laste ned til youtube, men jeg tar med den tiden den trenger! 10hi, positiv jente i dag ;-)
Haha, to smilefjes allerede. Åååh, bare 8% lastet ned.. Eller hva jeg skal kalle det.  Gøy å bare skrive om noe som kanskje ikke intresserer dere i det hele tatt. Jaja. Når man venter på noe godt, venter man ikke ''forgjeves''?? Om det skrives sånn da... Hva har egentlig det med saken å gjøre. Haha. FAKTISK syns jeg det var litt søtt av meg å skrive så mye, men fortsatt om ikke noen ting. Eller jo, jeg skriver jo selvfølgelig om noe, men uansett så er det litt teit. 
Kjedelig å vente! Nå kan jeg skrive det. - Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!
Btw skal jeg opp å spise nå, så det driter jeg egentlig i. (Hehe, hva driter jeg i?)
Naaw. Neida bare kødda
DATO: 13.05.2012 / KLOKKESLETT: 22:09

0 kommentar(er)

Heiåhå! Ja.. Overskriften sier vel egentlig alt. Eeh, jeg har spilt inn sminkevideo til dere så den må redigeres og lastet opp på youtube, som tar en evighet egentlig. 
Jaja, den kommer da hvertfall. Snakkes til da ♥ 

 
♥  
DATO: 13.05.2012 / KLOKKESLETT: 12:00

1 kommentar(er)

Heisann! Først og fremst vil jeg si, go mor'n. Ja, i natt lå jeg over til Nora. Men uansett.. I sommer skal jeg være med Sarah til Marokko. Det blir sikkert gøy. 
Å det jeg gleder meg mest til er å se hvor brun jeg blir.. Eller flyturen, for det er ikke sikkert jeg blir brun i det hele tatt. Haha. LoL hvis jeg ikke blir det.Jaja
Det skal jeg vel egentlig bare drite i, for det er vel hele opplevelsen som blir oppfylt, eller hva jeg skal kalle det? Foressten så er jo Åsa i syden (Mallorca) nå. 
Heldiggris hun da. Jaja, ha en fin dag!


♥  Tycks? Tihi
 
DATO: 12.05.2012 / KLOKKESLETT: 20:01

3 kommentar(er)

... Ja, dette er da videoen jeg har pratet om:


720p

Å plis ikke kommenter at jeg var sykt dårlig til å filme og sånt. For det var liksom ikke min feil..
Sykt dårlig fokus på det da!
DATO: 12.05.2012 / KLOKKESLETT: 10:48

0 kommentar(er)

Hei dere! Nå er det jo en evighet siden jeg har blogget. Sist var jo April eller no. Å  jeg har enda ikke fått så mange kommentarer på hvilken videoblogg jeg skal ha. Så enten må jeg bare finne ut en eller så kan jeg si at jeg skal vente så, så lenge. Det er opp til dere :-) 
Foressten så har jeg ikke så mye å si, så jeg kan jo egentlig bare lage en what's in my makeupbag-video. 

Design av

hits