Image and video hosting by TinyPic

DATO: 25.07.2013 / KLOKKESLETT: 00:10

2 kommentar(er)

Hei! I de siste ukene har jeg gledet meg sykt mye til denne uka her, tror jeg.. Ja, fordi det endelig er rørvikdager. Det er liksom et lite høydepunt her, hvert år (til de som ikke vet det.) Samtidlig skal faktisk nrk komme hit, så det blir jo stas for lille Rørvik. Da skal de dra rundt i Rørvik og filme, ja. Mye forskjellige :-) Det er da på fredag, klokka 9. Eller, det er hvertfall da det sendes på tv. 
I dag så har jeg faktisk ikke hatt (mye) penger. Har bare hatt 50 kr. Og det er alt.. Så jeg bare løp rundt og så på de andre, men kjøpte meg selvfølgelig noe godt, fordi jeg er så dum.
Har ikke tatt noen bilder fra dagen, så det blir en annen gang. Kanskje i morgen. I overigår, eller hvordan det skrives lå jeg over til Victoria med Nora, og det var veldig kos.. Ellernosånt.

Håper du har hatt en fin dag, om du har vært på tivoli eller ikke, hade!
DATO: 20.07.2013 / KLOKKESLETT: 19:24

0 kommentar(er)

Hei! I dag har jeg, Nora, Åsa og Victoria vært i Namsos, på en liten bytur. Og siden jeg har vært der har jeg kjøpt litt, men veeldig lite. Så da tenkte jeg å vise det i dette innlegget her :-) Jeg hadde egentlig med litt lite penger, så det er vel derfor jeg kjøpte så lite. Herreminvårdag, så mye jeg sa ''litt & lite'' ? Hahah
Nydelig ansikt jeg har der, jegvet..

Den rødbrune buksa der, er btw helt lik den ''militærgrønne'' øverst!

- Hva har du gjort idag?
DATO: 20.07.2013 / KLOKKESLETT: 00:19

0 kommentar(er)

Ny video! Haha, er seriøst hekta på å legge ut videoer.. Enjoy, tror jeg?  


Sett på 780p eller 1080p for best kvalitet!
DATO: 19.07.2013 / KLOKKESLETT: 22:45

0 kommentar(er)

Hei dere! Nå, som overskriften forteller skal jeg starte å blogge igjen, for kanskje 150 000 ende gang.. Forrige innlegg forteller faktisk at jeg skulle blogge nesten hele sommerferien, men etter som det er så stygt vær, føler jeg ikke noe for å ta bilder, og heller ikke å blogge.. Jaujau. Nå har netopp Åsa, Jonas, Peder og søstra mi kommet hit. Og alle skal ligge over her, så da blir det fult hus. Btw så skal jeg, Nora, Åsa og Victoria til Namsos på en liten jentetur eller shoppingtur eller hva faen? 
Håper alle har hatt en fin dag, så snakkes vi senere. Har forressten laget en ''everyday night routine'' video som snart kommer,  men til da seees vi! Hejdåå


Design av

hits