Image and video hosting by TinyPic

DATO: 30.09.2011 / KLOKKESLETT: 12:53

0 kommentar(er)

Hellu, bloggen!

Nå sitter jeg her hjemme i senga mi å bogger... Å vet dere hvorfor??  Jo det skal jeg si deg.. Jeg har netopp kommet hjem fra skolen. Å vi som skulle ha fysisk aktivitet (fysak.) i siste timen... Synd for meg det da.

Hadde egentlig tenkt til å rydde på rommet, men nå skal jeg bare daffe..   Så snakkes vi

-Katrine
DATO: 30.09.2011 / KLOKKESLETT: 00:54

0 kommentar(er)

Hellu c': 

Nå ville jeg bare si nattinatt, til desom er like trøtte som jeg er. Det har vært en tøff dag: Jeg har nesten ledd meg i hjel, minst 100 ganger, og er helt utslitt. 

Natta alle sammen!

-Katrine
DATO: 29.09.2011 / KLOKKESLETT: 15:47

0 kommentar(er)

Heisann! Som dere kaanskje vet er det mange som har startet med 20 days.. Derfor tenkte jeg at dere kunne få det av meg også!  Håper dere liker mine ''utfordringer'' så får dere vite eller se litt om meg :D

? Dag 1 - Et bilde av meg

? Dag 2 - 10 ting om meg

? Dag 3 - 3 ting jeg ikke klarer meg uten

? Dag 4 - Et bilde av håndskriften min + autograf

? Dag 5 - Bakgrunnsbilde på Pcen min

? Dag 6 - Et bilde av meg da jeg var liten

? Dag 7 - 5 favoritt topper

? Dag 8 - En hårfrisyre jeg digger

? Dag 9 - 3 ting jeg har lyst på

? Dag 10 - Smykkene mine

? Dag 11 - Pcen min

? Dag 12 - Favoritt kanaler på TV

? Dag 13 - Redigert bilde av blomst eller natur som jeg har tatt

? Dag 14 - Facebook profilbilde

? Dag 15 - Bilde av mobilen min

? Dag 16 - Beste is

? Dag 17 - Et bilde av rommet mitt

? Dag 18 - Favoritt fag

? Dag 19 - Gode venner

? Dag 20 - Morsomme og pinlige opplevelser

Forhåpentligvis klarer jeg å gjøre eller vise dere dette...

-Katrine
DATO: 29.09.2011 / KLOKKESLETT: 15:33

2 kommentar(er)

Heisann, bloggen! 

I dag så skal jeg på handball..Så om en halvtime, løper jeg rundt som en galing i idrettshallen... Neida. Uansett. I helga så er det seriekamper. Så vi på Rørvik 2, tror jeg vi er skal ihvertfall på handballkamper. Det er i Namsos, så, det er vel ikke mange (fra slekta) som kommer å ser på... Maybe,maybe..   Men jeg skal til Namsos den 6. oktober, og jeg! Der skal jeg til kjeveortopeden??  (tannlegen)  ogf enten sette på reggis eller trekke tenner :(  Jeg skal få med meg min kjære venn Åsa, om hun får lov... Det tror jeg kommer til å bli kjempegøy.  Yeey! Foressten, om jeg skal ha regulering, skal sikkert dere også få se det...   Jeg tror det kommer et innlegg etterpå også, så vi snakkes

-Katrine
DATO: 27.09.2011 / KLOKKESLETT: 22:39

1 kommentar(er)

Heisann! 

Sorry for at jeg blogger så sent som det er.. Grunnen til det, er at i dag hare jeg hatt det veldig travelt.. Først å fremst så var jeg jo på skolen.. (kortdag) Rett etter skolen hadde jeg det ikke travelt i det hele tatt, men jeg var med noen hjem?? Nemlig Åsa <3 Vi koste oss der ja. Etter det skulle vi se film til Sondre, men det ble det ikke noe av, så vi lagde oss vafler, til bestemor. Vi hadfde med oss en flaske med cola (storflaske) Som vi delte på. Vi gikk til ''kopiparken'' som jeg kaller den. Det er en ''park'' nedenfor huset mitt.... 

Etter det kom Haldis, så dro vi på trening. Den første treningen var handball.. Og det minnet meg på at det er handballkamper i helga i Namsos. Gleder meg, om jeg skal være med da.. Det var fra 6 til 7. Etter det skulle jeg på turn, som varer fra 7 til halv ni. Så det! Uansett

Nå sitter jeg faktisk bare og blogger, men samtidlig hører på en sang som broren min fikk meg til å høre på, altså:

Scary monsters and nice sprites

Råbra sang... Hehhe. Etterpå skal jeg faktisk legge meg (overskrifta sier vel egentlig det) så vi får snakkes i morgen :) 

- Katrine
DATO: 26.09.2011 / KLOKKESLETT: 16:31

4 kommentar(er)

Hej bloggen!

Nå har jeg vært på skolen.. Kedelig, som vanlig. Det morsomste med detvar at vi hadde Mat Og Helse i dag.. Yummy er det jo (alltid) med vafler :) Nemlig det vi lagde. Uansett. Jeg tenkte jeg skulle dra til Åsa nå, såå da snakkes vi heller senere. Kommer Kanskje, med en stor K, noen bilder derfra.. Det er jo ikke sikkert hun er hjemme heller. Vi får se..

Ha en fin dag senere <3

- Katrine
DATO: 17.09.2011 / KLOKKESLETT: 23:45

2 kommentar(er)

♥ Heisann! Nå skal Nora Ligge over til meg. Gjett hva?!? Vi skal ligge ute! Det som er det beste med det er... Det blir gøy! Jeg kan desverre ikke legge ut noen bilder nå, men i morgen kan jeg nok gjøre det. Nora tok med speilrefleksen, så vi har tatt masse ''fiine'' bilder, som dere kan nyte i morgen, forhåpentligvis.. Vi skal ta flere også, men skal selvfølgelig ikke legge ut alle.. Jeg mener, hallo!  156 Bilder på et innlegg... Tror ikke det:)  Resten kan Nora få skrive:


Hei leserne til Katrine . Som dere vet skal jeg og katrine. Sove ute i natt ,blir sikkert kjempe gøy . Katrine har nettopp tatt i fra meg all min insprasjon om va jeg kan skrive til dere..Jeg har vært lat i helle dag jeg da :) Men det skal dere slippe og høre om min gørr kjedelige dag! Jeg er faktisk litt trøtt, men katrine derimot er ''lys våken''. Jeg er helt innsperasjons løs...

Som dere kanskje så, er Nora helt inspirasjonsløs... Så hun hadde ikke så mye og  skrive om egentlig♥ , men det gjør ikke noe.

Preikast♥

-Katrine og Nora

 
DATO: 17.09.2011 / KLOKKESLETT: 10:53

0 kommentar(er)

Heisann! Nå som kanskje noen av dere vet, så er jo bloggen min snart 1 år gammel. Den 25 oktober skal jeg feire. Vet ikke helt om det blir noen, storfeiring da, men jeg skal værfall minne dere på det, når den tid kommer. Nå ligger jeg bare her å daffer. Og venter på ''dagen''.

PS: Det kommer et random innlegg etterpå:)

-Katrine
DATO: 16.09.2011 / KLOKKESLETT: 22:19

0 kommentar(er)

Hei, nå har jeg ''Netopp'' vært på ''filmkveld''. Hvorfor jeg ikke mener det er fordi, vi så ikke film i det hele tatt... Så det er sagt. Jeg har ikke noen bilder av det, men det går for håpentligvis, ganske bra.. Uansett. På ...kvelden (aner ikke hva jeg skal kalle det) så gjorde vi ikke så veldig mye, men vi lekte boksen går, en liten stund. Og vi spilte Wii, det var gøy. Og vi spiste selvfølgelig mye godteri :)  Så over til de jeg var sammen med: Linker til blogger:

Karsten: Han jeg var til

Sondre:

Og haldis...  (Ikke link)

Det var kjempegøy, og vi hadde det ganske morro. I morgen blir det også overnatting... D blir det kanskje noen bilder, ikke sikkert det altså, men det går så bra :)

Så, da snakkes vi

-Katrine
DATO: 16.09.2011 / KLOKKESLETT: 16:14

0 kommentar(er)

Heisann! Som dere kanskje hørte så skal jeg på filmkveld i dag... Det blir sikkert gøy,, Nok om det!
Nå sitter jeg her å kjeder livet ut av meg. Helt til jeg tenkte på bloggen. Dere har jo ikke fått noe innlegg fra meg i dag.. Nå håper jeg dere også, likte den videoen... Vet den var ganske kjedelig, OG at jeg var ganske fæl på håret.

video:en eller mer videoer 003
Men da skal jeg spise middag, så vi snakkes

-Katrine
DATO: 15.09.2011 / KLOKKESLETT: 20:33

0 kommentar(er)Heisann, om noen av dere ikke skjønner overskrifta. Det som var poenget vard et at jeg ikke blogga i går.. Jeg skulle gjøre det, men jeg fikk så vondt i magen i går kveld, såå... Jeg fikk ikke helt tia. Men uansett, nå sitter jeg med leksene. Da er jo det brae og tenke på at, det er jo helg i morgen... Yeey! Det er enda enda en LITEN stund til, men det er jo ikke akkurat gøy når tida går så fort heller da. Jeg har da fått meg bæreveske til gitaren min, og jeg skal få meg en stemmer..  Så det er sagt..

Jeg må legge ut et random bilde i samme slengen:

Snackast <3

-Katrine
DATO: 13.09.2011 / KLOKKESLETT: 22:54

0 kommentar(er)

video:rommet mitt video
Jeg sier da sorry for dårlig grafikk og film (ing)
Det blir ikke no turnvideo på dere, fordi jeg glemte det...
 
Snakkes
-Katrine
 DATO: 13.09.2011 / KLOKKESLETT: 17:19

0 kommentar(er)

Hei. Nå er det jo tid for den kjedelige stunden igjen. Nemlig LEKSEstunden!  Det er så kjedelig at jeg nesten ikke vil kjøpe sko... Hehhe , neida. Men no kanj æ itj skriv nå meir, ferr da bi æ itj færdi med læksa vøtt

snakkes

-Katrine
DATO: 13.09.2011 / KLOKKESLETT: 13:34

2 kommentar(er)

video:random fritidsvideo


Her har dere en rar fritidsvideo

-Katrine og Haldis
DATO: 13.09.2011 / KLOKKESLETT: 13:14

0 kommentar(er)

Heisann! Nå har jeg besøk av Haldis, og vi ''koser'' oss på blogg.no.. Kjempegøy å sitte på pc'n hele dagen vettu. PS:Det har jeg ikke tenkt til å gjøre :) Foressten, i dag skal jeg på to treninger: Handball og turn, jeg gleder meg veldig.. Rett etter handball skal jeg på turn liksom.. Er ikke det kuult?? Hehhe, neida. Men jeg skal kanskje legge ut en video om turntreninga :)) Den skal dere få more dere med, om jeg så skal gjøre det... Uansett, jeg slenger med ett par bilder av meg og haldis:)


Vi har det gøy...

Ikke nå lenger da...

Men det er ok!

Her kommer våre outfit's:

Min outfit, sorry for dårlig grafikk:(


Jakke fra: Kappahl

Bukse fra: Cubus

Og singlet fra: Cubus , den er svart.

Og haldis sin:


Topp fra: ??

Bukse/tights fra: H&M


Snakkes!

-Katrine  og Haldis
DATO: 12.09.2011 / KLOKKESLETT: 23:20

0 kommentar(er)

video:bloggtyevideo


Der hadde dere en liten tøyevideo xD Hope you like it

Likte du videoen?

Noe du tøyer som ikke jeg gjorde?

Går du på turn?

- Katrine
DATO: 12.09.2011 / KLOKKESLETT: 22:32

0 kommentar(er)

Heisann, nå hadde jeg tenkt til å vise dere en liten toppliste over yndlings sangene mine. Da begynner jeg rett på den, for jeg har ikke noe mer å si egentlig :)

1. Just cant get enought

2. Rain over me

3. Sweat

4. Little bad girl

5. Danza kuduro

6. The next episode (den er litt annerledes den jeg hører på)

7. Jack sparrow

8. More

9. Ring meg

10. Love song

 

Ja og det var da min topp 10 liste av sanger... Håper dere likte den :)

PS: Det er link til sangene, om du trykker på dem

-Katrine
DATO: 12.09.2011 / KLOKKESLETT: 22:01

0 kommentar(er)

From the old days... 

Her kommer noen bilder fra ''gamle dager'' :Noen gamle bilder...  

Hvilket bilde likte DU best?

Hva vil dere jeg skal blogge mer om?? (Om)

- Katrine


 
DATO: 12.09.2011 / KLOKKESLETT: 19:39

0 kommentar(er)

Heisann!   Nå som dere kanskje vet, er det jo begynt for fullt med leksene.. Såå, gjett hva jeg holder på med?  Jo, det  skal jeg si deg, LEKSER!!   Såå, kjedelig da. Jeg skal gjøre mere senere i kveld også da, men jaja.. I dag får dere kanskje en ''Rommet mitt'' video, og kanskje en tøyevideo, hvem vet? Bare kanskje. Vi får se om jeg får tid.. Så det. Og sieden jeg er så godt i gang , kan jeg jo bare fortelle dere hva vi har i lekse til i morgen :)

Jo, det er Matte: Gjør ferdig s. 25.

Og Engelsk: WB Altså Workbook, for de som ikke vet det.. Der skal vi gjøre oppg. 1, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12, og 14... Hvor mange extra sider er: S. 4, 5, 6, 7 og 8 Litt mye, spør du meg :o


Hehe...

-Katrine

 

 
DATO: 11.09.2011 / KLOKKESLETT: 22:25

0 kommentar(er)

Hei alle sammen. Nå er endelig blogglysten kommet tilbake. Egentlig så er det ikke noe mer jeg har å si da, men jeg skal legge ut noen videoer, kanskje av rommet mitt, og kanskje en ''Intro'' til det.. Så jeg håper alle der ser dette her  nå gleder dere til det. Hehe. Så.. Lurer jeg på om noen av dere kan være så snille å lage et nytt design til meg??  Skulle bare si til dere at blogglysta mi var tilbake, så snakkes vi..

-Katrine

Design av

hits