Image and video hosting by TinyPic

DATO: 20.07.2013 / KLOKKESLETT: 19:24

0 kommentar(er)

Hei! I dag har jeg, Nora, Åsa og Victoria vært i Namsos, på en liten bytur. Og siden jeg har vært der har jeg kjøpt litt, men veeldig lite. Så da tenkte jeg å vise det i dette innlegget her :-) Jeg hadde egentlig med litt lite penger, så det er vel derfor jeg kjøpte så lite. Herreminvårdag, så mye jeg sa ''litt & lite'' ? Hahah
Nydelig ansikt jeg har der, jegvet..

Den rødbrune buksa der, er btw helt lik den ''militærgrønne'' øverst!

- Hva har du gjort idag?
DATO: 04.12.2012 / KLOKKESLETT: 23:00

5 kommentar(er)

Heisannhoppsann! Som overskriften forteller har jeg vært å fått meg hårfarge(ing). Jeg fikk ikke tid til å farge det i dag, men skal mest sannsynlig gjøre det i morgen. Gleder meg til å få bort etterveksten. Den er syykt, giga. Eller skal jeg kalle den lang. Hehe. Men nå får vi snakkes i morgen :-)Fargen er ca. så mørk/lys som den er på bildene. 

- Når farget du håret sist?
DATO: 01.12.2012 / KLOKKESLETT: 20:39

4 kommentar(er)

Heisann! Ja, hallo igejn. Nora dro hjem for en liten time siden. Uansett.. Overskriften forteller at jeg har fått meg nye gardiner! Jeg synes etter min smak at de er kjempefine.. Eller på en liit kjedelig måte da. De er hvite og nesten gjennomsiktige. Isåfall er det forandring, men forandring fryder! Mamma var jo så snill at hun dro en tur på butikken for å kjøpe nye gardiner til meg ♥ 


De gamle var jo rett og slett barnslige og stygge. Jeg mener, hallo. De var rosa med stygge hjerter på, så de her er jo såå mye finere. 
I tillegg har jeg hengt opp julestjerna, så nå er jeg skikkelig i julestemning, og 100% klar for jul 

 
 Og til slutt den søte julekalenderen lagde til meg ♥ Worlds greatest!
DATO: 23.02.2012 / KLOKKESLETT: 21:58

1 kommentar(er)

Heisann! Da har vi nettopp vært nedover på butikken. Der kjøpte jeg meg farris å sørlandschips. Nam. Griset litt når jeg skulle åpne farrisen. Så gjett vordan det gikk, haha!
Samtidlig sitter jeg å spiser is, så... Nå skal jeg fortsette å kose meg med ''godissen'' min!
Hadee ♥

 

Design av

hits