Image and video hosting by TinyPic

DATO: 02.12.2012 / KLOKKESLETT: 22:11

1 kommentar(er)

Hei! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en lang dag i Levanger. Vi har spilt to kamper, å det var jo gøy :-) Vi har også kost oss med mange timer i bil. Overraskende nok, var det veldig koselig.. 
Men sånn har da min dag vært.  Nå sitter jeg og ser Farmen og koser meg med potegull, vann og baguette, etter en velfortjent kamp. Så nå var det godt å sitte på et nyvasket rom og kose seg! 
Nå har ikke jeg noen helt nye bilder, men vi får håpe det går bra.. Har bare et ''random ikke lagt ut innlegg''. 


Ha en fin dag/kveld videre :-)

- Hva har din dag gått ut på?
DATO: 09.04.2012 / KLOKKESLETT: 20:17

9 kommentar(er)

Hei dere ♥  Ja, nå sier faktisk overskrifta alt. Jeg syns jeg er flink som tøyer til spagat å slikt! Nå klarer jeg det nesten :-) 
Gla jente jeg da. Så når jeg satt der å tøya, begynte jeg å tenke på bloggen, å om ikke jeg bare kunne ta noen bilder å vise dere! Håper dere liker dem:
Foressten så kommer det spørsmålsrunde på bloggen til Åsa i dag eller no? Er ikke sikker.. Men bare så dere vet det!
DATO: 15.03.2012 / KLOKKESLETT: 21:00

3 kommentar(er)

Heisann ♥ Da kom jeg ca. netopp ut fra dusjen. Var jo på kamp? Det visste selvfølgelig ikke jeg, men det gikk bra for den del. Synd at jeg fikk gult kort å 2 min. da, men sånn er det når man går på handball. Faktisk var det ganske mange på laget som fikk det, så det var litt urettferdig for oss da.. Prøver å ikke tenke så mye på det da.
På lørdag skal vi spille kamp mot kolvereid. Både gruer og gleder meg, men for det meste er jeg veldig spent. Tror vi har en liten sjans! Er jo bra å i hvertfall ha selvtillit, som jeg ikke hadde på denne kampen hihi.
Isåfall får vi håpe på det beste da :-)  
Ja. Sitter faktisk å ser på klipp fra norske talenter. Vurderer litt å melde meg på selv, men da kommer jeg til å bli skuffet om jeg ikke går videre.. Synd. eg er litt følsom.. Noe som kanskje er litt dumt... Jaja. 

Så begynte jeg på at nå er det jo snart påske. Koselig med påske ♥ 
Tror påske og sommerferien er de beste feriene for meg. Vi drar alltid på hytta i påskeferien, å vi har det da som oftest veldig morsomt å hyggelig på hytta, så det er jo bra :-) 


Heehe!
Snakkes senere!

Noen av dere som gleder seg til påska? Håper dere får en fin kveld videre!
 

Design av

hits