Image and video hosting by TinyPic

DATO: 25.07.2013 / KLOKKESLETT: 00:10

2 kommentar(er)

Hei! I de siste ukene har jeg gledet meg sykt mye til denne uka her, tror jeg.. Ja, fordi det endelig er rørvikdager. Det er liksom et lite høydepunt her, hvert år (til de som ikke vet det.) Samtidlig skal faktisk nrk komme hit, så det blir jo stas for lille Rørvik. Da skal de dra rundt i Rørvik og filme, ja. Mye forskjellige :-) Det er da på fredag, klokka 9. Eller, det er hvertfall da det sendes på tv. 
I dag så har jeg faktisk ikke hatt (mye) penger. Har bare hatt 50 kr. Og det er alt.. Så jeg bare løp rundt og så på de andre, men kjøpte meg selvfølgelig noe godt, fordi jeg er så dum.
Har ikke tatt noen bilder fra dagen, så det blir en annen gang. Kanskje i morgen. I overigår, eller hvordan det skrives lå jeg over til Victoria med Nora, og det var veldig kos.. Ellernosånt.

Håper du har hatt en fin dag, om du har vært på tivoli eller ikke, hade!
DATO: 22.12.2012 / KLOKKESLETT: 22:23

0 kommentar(er)

Heihei! Overskriften sier vel alt. Juledagboka ble litt mislykka.. Enten var det fordi jeg ikke gadd å filme inn videoene, eller så var det bare fordi pcen klikka. Men nå sitter jeg å ser på tv og spiser sjokolade og pizza!  Pluss at vi har fått inn juletreet nå, så nå blir det juul  Kjente av en merkelig grunn at det luktet jul..  Over til juledagboka igjen.  Eeh, jo det har værtmange ''åppirom'' på videoene. Sorry for det, men det er min feil osv.

Uansett. I går kveld lå jo Caroline over til meg, og det var jo gøy..

Haha jorda gikk nå i hvertfall ikke under.. Haha!
DATO: 11.09.2012 / KLOKKESLETT: 15:45

0 kommentar(er)

Heihei! 
Da har vi vært på dans (Meg, Åsa og Nora) Gøøy! Uansett.. Nå tenkte jeg å legge ut et lite innlegg til dere, for jeg er snill (kødda)  Etterpå skal vi som sagt nedover, men først skal Åsa spise og gjøre lekser. 
Så nå venter vi på moren til Åsa ♥
Litt stygge bilder... Av meg, menmen!
DATO: 18.08.2012 / KLOKKESLETT: 18:31

8 kommentar(er)

Nå netopp har vi vært ute å tatt litt bilder til dere. Å som vanlig er jeg litt daff, så det ble litt stygge bilder av meg.. Hehe (min feil).  Foressten sitter vi å ''slurker'' i oss  brus. Champ! Så når er vi på Marøya og koser oss gløgg.. Tidligere i dag var vi å gikk en liten tur. Vi har også spilt en del på pcen.. Veldig lenge faktisk, noe som ikke er uvanlig :-) Senere i kveld blir vi aleine en god stund, så tenkte vi oss vel ut å gå en tur ellerno. Men nå skal ikke jeg la dere kjede av vår dag så. Ha en fin dag videre! 
Hva har din dag gått ut på? 
DATO: 16.08.2012 / KLOKKESLETT: 19:58

1 kommentar(er)

Heisannhoppsann!
Ja i dag har Nora vært til meg.. Eller, hun er jo her nå da, så.. Hehe . Sorry for sugings tekst. Nå har vi vært ute å trillet vogna. Noe jeg syns var veldig gøy, fordi jeg var babyen.. Haaha. Kødda, bare det at jeg lå i vogna en liten stund. Selv om det var syykt trangt.. Over til bildene
Vaselinen er alltid med.. Oj, det var mindre bilder enn jeg trodde!
DATO: 13.05.2012 / KLOKKESLETT: 12:00

1 kommentar(er)

Heisann! Først og fremst vil jeg si, go mor'n. Ja, i natt lå jeg over til Nora. Men uansett.. I sommer skal jeg være med Sarah til Marokko. Det blir sikkert gøy. 
Å det jeg gleder meg mest til er å se hvor brun jeg blir.. Eller flyturen, for det er ikke sikkert jeg blir brun i det hele tatt. Haha. LoL hvis jeg ikke blir det.Jaja
Det skal jeg vel egentlig bare drite i, for det er vel hele opplevelsen som blir oppfylt, eller hva jeg skal kalle det? Foressten så er jo Åsa i syden (Mallorca) nå. 
Heldiggris hun da. Jaja, ha en fin dag!


♥  Tycks? Tihi
 
DATO: 09.04.2012 / KLOKKESLETT: 13:18

1 kommentar(er)

Heiåhå! Ja, i dag så har jeg laga ny header tiL Åsa. Den var ikke noe proff, laga, men den var vel grei nok.. Men det driter vi i. Uansett så ble jeg invitert til noe ''filmseing'' hos Sondre eller'no! Haha, kan ikke å skrive vettu. Egentlig har jeg ikke gjort noe mer. Jeg våknet jo tross alt klokka kvart på 12 (11:44). Ble vekt av den stygge ringetonen min, haha. En av telenor sine. 
Nok om deet. Åååh, jeg har jo ikke noe annet enn det å skrive om... 
Snakkes :-)
DATO: 13.03.2012 / KLOKKESLETT: 22:19

3 kommentar(er)

Heihei!     Ja.. Fant ikke på noen annen overskrift, så den får holde. Ja. Nora har bursdag på lørdag, å det blir vel gøy! Gleder meg sykt. Hun skal feire den på fredag. Noramiin ♥ 

Hadde ikke noe bildet med bare henne akkurat nå, så det ble med søtparet mitt, haha ♥ 

Å faktisk har Nora farget håret i dag, men det får dere se på bloggen til Nora! Tror jeg! Kjempemoro å se på hvertfall. 
Ja.. over til noe annet kanskje. Hva vil dere jeg skal blogge om? Har ikke mye inspirasjon for tiden. 
Foressten.. For noen dager siden tok jeg et random outfit bilde, så her er det:

Haha, ignorer den stygge ''posen''! Ser litt mongo ut. Jaja. 
Skal hoppe i dusjen nå, så vi snakkes vel senere!

Design av

hits